Telefon:+36 1 789 01 11
E-mail:info@elgelectronic.hu
Menü

TELEFON: (1) 789 01 11


Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással.
Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk!

Wiha

Prémium szerszámok

Wetec

Rendszerek szállítója. kéziszerszám: a német szerszámgyártó ipar meghatározó résztvevője

Bahco

igazi szakemberek, igazi szerszámok

Elektronikai kéziszerszámok: vásároljon kényelmesen modern eszközöket!

Elektronikai kéziszerszámokElektronikai kéziszerszámok, professzionális, modern eszközök, online vásárlási lehetőség, cserélje le régi eszközeit!

Ahhoz, hogy a különböző elektronikai szereléseknél, szervizeléseknél a szakemberek a maximumot tudják nyújtani a munkájukban, mindenképp modern, megbízható szerszámokra van szükségük. Egyeseknek igencsak régi, elhasználódott eszközök állnak a rendelkezésükre a munkavégzéshez, amikkel nem csupán a minőségi munka kivitelezése nehézkes, hanem még a megfelelő tempót is kihívás tartani. Mindenképp célszerű megválni ezektől a szerszámoktól, a kérdés már csak az, hogy honnan érdemes beszerezni az új, kor követelményeinek megfelelő eszközöket? Ha Ön erre még nem kapott választ, nézzen körbe online áruházunk elektronikai kéziszerszám kínálatában!

A szakembereket az elektronikai kéziszerszámok széles választékával várjuk. A termékek maximálisan megfelelnek a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek. Felhasználásukkal minőségi munkát végezhet, kényelmesen dolgozhat, és még a tempóval sem lehet problémája. Ebben a formában sokkal könnyebb lesz lépést tartania a piac követelményeivel. Ügyfelei biztosan elégedettek lesznek a munkájával. A megvásárolt elektronikai kéziszerszámok masszív, strapabíró anyagból kerültek legyártásra, hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják a szakembereket. A különböző szerelési, javítási feladatokhoz egyaránt alkalmasak az elektronikai kéziszerszámok. A minőségi eszközökhöz a vevők könnyedén hozzájuthatnak, ugyanis webáruházunk bárhonnan, bármikor elérhető a vásárlók számára. A rendeléseket rövid határidővel teljesítjük, így a szakembereknek nem kell heteket várniuk arra, hogy végre használhassák új, megbízhatóbb eszközeiket.

Vásároljon új, korszerű elektronikai kéziszerszámot a munkájához, és tartson lépést könnyedén a manapság uralkodó követelményekkel! Nézzen körbe a webshopban, és adja le mihamarabb a rendelését. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kiválasztott termékekről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Prémium kéziszerszámokkal nem nehéz százszázalékot nyújtani a munkában!

prémium kéziszerszámok

A különböző ipari területeken a szakembereknek fontos, hogy százszázalékot tudjanak nyújtani a munkájukban, hiszen így megalapozhatják szakmai sikereiket. Folyamatosan képzik magukat és odafigyelnek arra is, hogy megfelelő kéziszerszámokat használjanak. Egy jó csavarhúzóval, fogóval igazi öröm dolgozni, és olyan végeredmény születhet, amire a szerelők büszkék lehetnek. Amennyiben Ön is szeretne kiváló eszközökkel dolgozni nap, mint nap, bővítené modern szerszámokkal a munkaterületét, fedezze fel webshopunk kínálatát!

Választékunkban megbízható prémium kéziszerszámokat találhat, amikkel sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a munkavégzés. Ezek a termékek a kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, és a szakemberek igényei szerint kerültek legyártásra. Nagyon sokféle területre kínálunk kéziszerszámokat, így szinte bármilyen munkakörhöz megtalálhatja a tökéletes eszközeit. Lehetősége van kéziszerszám készletet is vásárolnia webáruházunkból, amikkel szintén öröm a különböző feladatok elvégzése. A megvásárolt kéziszerszámok hosszú éveken át ki fogják szolgálni, és segítik majd abban, hogy a legjobbat nyújthassa a munkájában. Emiatt termékeinkre megtérülő befektetésként is tekinthet. Egyesek több hetet eltöltenek azzal, hogy a környezetükben találjanak olyan kereskedést, ahonnan minőségi eszközöket vásárolhatnának. Velünk erre nem lesz szüksége, hiszen webáruházunkat bárhonnan könnyedén el tudja érni, és akár otthonából is meg tudja vásárolni az új szerszámait. Ezzel rengeteg időt megspórolunk Önnek. Termékeinket kedvező áron kínáljuk a vevőknek, így bennünket anyagi szempontból is megéri választani.

Nyújtsa a legjobbat a munkájában, dolgozzon hatékonyan, precízen és gyorsan, ehhez pedig válassza kéziszerszámainkat! Ismerkedjen meg kínálatunkkal és rendelje meg azokat az eszközöket, amire szüksége lesz a mindennapokban! Ha bővebb információkat szeretne megtudni termékekről, bátran keressen fel bennünket elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Wiha prémium szerszámok használatával elfelejtheti a kézfájdalmat!

kéziszerszámok

A különböző szerelői vagy gyártói területen dolgozó szakemberek jelentős részét a munkanap végén sokszor kínozza erős kézfájdalom. Ennek több oka is lehet, azonban a leggyakrabban ezt a problémát a rossz kialakítású szerszámok okozzák. Manapság sajnos sok olyan eszköz található a szerszám kereskedésekben, amik olyan előnytelen nyélkialakítással rendelkeznek, ami felelős a fájdalomért. Ilyen kellemetlen érzettel nagyon nehéz másnap folytatni a feladatokat, vagyis az ilyen eszközök még a hatékony munkavégzést is rendkívül hátráltatják. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a szakemberek ne kössenek kompromisszumot olyan eszközökkel, amiknél a gyártók nem figyeltek oda a megfelelő nyélkialakításra. Amennyiben Ön szeretné elkerülni a nap végén jelentkező kézfájdalmat, a munkavégzéshez válassza a Wiha prémium szerszámokat!

A Wiha prémium szerszámok alkalmazása mellett elfelejtheti az erős kézfájdalmakat. A gyártó óriási figyelmet fordít arra, hogy kényelmes, ergonomikus nyélkialakítású eszközöket biztosítson a különböző területeken dolgozó szakemberek számára. A Wiha prémium szerszámok gyártása előtt a tervezők többféle tesztet végeztettek el, a különböző egészségügyi területek szakértőinek bevonásával. Részt vettek többek között független orvosok, gyógytornászok, akik hasznos tanácsokkal látták el a tervezőket. Ennek köszönhetően a Wiha prémium szerszámok valóban a dolgozók érdekeit szolgálják. A márka eszközeivel közel sem olyan megterhelő a munkavégzés, mint más szerszámokkal. Nincs szükség óriási erőkifejtésre, így pedig rengeteg energiát megspórolhatnak a mesterek. Az eszközökre hosszú távon számíthatnak a vásárlók, ezért egyúttal befektetésként is tekinthet megvásárlásukra.

A Wiha prémium szerszámokkal nem okozhat gondot másnap folytatni a munkát. Tapasztalja meg Ön is a termékek előnyeit, szerezze be kínálatunkból minőségi, kényelmes eszközeit kedvező áron! Ha bővebb információkra lenne szüksége a Wiha prémium szerszámokról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Wetec: a német minőség jegyében

kéziszerszámok

Szeretne minőségi kéziszerszámot vásárolni? Olyan termékeket keres, amelyekre valóban hosszútávon számíthat és megfizethető áron juthat hozzájuk?

A Wetec márkájú kéziszerszámokban a minőség, a kedvező ár-érték arány és a megbízhatóság egyaránt ötvöződik. Az 1986-ban, Tajvanon alapított cég ma már stabil helyet vívott ki magának a piacon és túlzás nélkül állítható, hogy neve egyet jelent a tökéletes választással. Ma már a Wetec pártfogásába tartozik számtalan ismert és vezető márka, olyanok, mint amilyen a JBC, Pace, Weller, Ersa, Metcal is.

A Wetec kéziszerszámok között mindenki megtalálja a számításait, akár hobbi barkácsoláshoz keres eszközöket, akár szakmájához szeretne szerszámokat vásárolni. A Wetec kéziszerszámok nem csupán széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére, de garantálják a német precizitást és minőséget is.

Forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon kéziszerszámokat webáruházunkban! Felmerülő szakmai kérdéseivel bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Miért pont a Wetec forrasztási elszívó?

kéziszerszámok

Mivel a forrasztás során, ahogy ezt a neve is mutatja, oxidáció történik, ami a forraszanyagokból származó gázok levegőbe jutásával jár. Mindez teljesen természetes persze, ellenben egy olyan helyiségben, ahol napi több órában több ember forraszt, ott ennek egészségügyi kockázatai is lehetnek, a kellemetlen szagokról nem is beszélve.

Persze, mint mindenre, úgy erre is van megoldás. A Wetec forrasztási elszívók akár négy ember által termelt gázt is képesek hatékonyan elvezetni, mindezt úgy, hogy nem is kifejezetten hangosak, tehát hosszadalmasabb használat mellett sem zavarják a dolgozókat. A Wetec forrasztási elszívók teljesítménye is tökéletesen kielégítő, mivel 250 köbméter levegőt képesek megmozgatni óránként.

Ha egy minőségi forrasztási elszívóra van szüksége alkalmazottai számára, esetleg a saját munkavégzését szeretné megkönnyíteni, akkor válasszon minket! Minőségi német forrasztási elszívóinkban garantáltan nem fog csalódni, ráadásul nálunk verhetetlen áron szerezheti be ezeket az eszközöket!

Kéziszerszám vásárlás: Fúró csiszoló készlet

Egyszerűbb és komolyabb barkács munkákhoz is érdemes olyan kéziszerszám vásárlása mellett dönteni, amikben hosszú távon megbízhatunk, és amikre a különféle jellegű feladatoknál is számíthatunk. Ilyen kéziszerszám például az általunk kínált fúró csiszoló készlet a Proxxontól.

Egy komplett fúró csiszoló készlettel már lehet tervezni és akár nagyobb lélegezetű munkák során is felhasználni. A Proxxon terméke igazán komplett készletet tartalmaz a hozzájáró formatervezett, műanyag dobozban. A csomagolás számos hasznos tartozékot és olyan alkatrészeket rejt, amiknek a segítségével ez a kéziszerszám sokoldalúan felhasználható.

Talál benne sárgaréz kefét, vágókorongot korund és szilícium karbid anyagból, gyémánt köszörűszárat, finom marót, valamint mikro fúrót, csiszolószárat nemes korundból és természetesen szerszámtartót is. A kéziszerszám vásárlása lehetővé teszi, hogy többféle részfeladatot is tökéletesen és optimális idő alatt tudjon kivitelezni egyetlen eszköz segítségével.

Kéziszerszám vásárlása esetén bátran keressen fel minket!

Modern kéziszerszámot vásárolna? Nálunk biztos megtalálja!

Legyen szó bármelyik ipari területről, a zökkenőmentes munkavégzéshez elengedhetetlenek a kéziszerszámok, amelyekkel manapság még hatékonyabban elvégezhetik a szakemberek feladataikat, mivel korszerűségük hozzájárul a gyorsasághoz és pontossághoz. Ha Ön is szeretné korszerűsíteni eszközei készletét, és ehhez kéziszerszámot vásárolna, döntsön választékunk mellett!

Mivel számunkra is ismeretesek a szakemberek elvárásai, kínálatunkból olyan kéziszerszámokat vásárolhat, amelyekkel hatékonyan végezheti a jövőben feladatait, ez pedig nemcsak Önnek jó hír, hanem a munkáltatójának is, hiszen így még színvonalasabb munkát végezhet, ezzel pedig természetesen az ügyfelek is elégedettek lesznek. A kedvező árakat és az ügyfélközpontúságot garantáljuk, ráadásul webshopunknak köszönhetően bármikor, bárhonnan vásárolhat kéziszerszámot munkájához.

Ha a kéziszerszám vásárlása előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!ELG Electronic Kft. +36 1 789 01 11 info@elgelectronic.hu Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással. Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk! logo 1043 Budapest, Dugonics u. 11.