Telefon:+36 1 789 01 11
E-mail:info@elgelectronic.hu
Menü

TELEFON: (1) 789 01 11


Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással.
Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk!

Wiha

Prémium szerszámok

Wetec

Rendszerek szállítója. kéziszerszám: a német szerszámgyártó ipar meghatározó résztvevője

Bahco

igazi szakemberek, igazi szerszámok

Prémium kéziszerszámok, amelyekkel öröm dolgozni

Wiha kéziszerszám, prémium kéziszerszámSzeretné megkönnyíteni a munkáját? Válassza a Wiha prémium kéziszerszámait, amelyekkel öröm a munkavégzés, tekintse meg a kínálatot, rendeljen még ma!

Egyes szakemberek számára nélkülözhetetlenek a munkájuk során a különböző kéziszerszámok. Sajnos közülük egyes darabok komoly bosszúságot tudnak okozni a használatuk során. Kialakításuk miatt igen kényelmetlen az alkalmazásuk, ráadásul nem eléggé hatékonyak. Nagy mértékben hátráltatják a munkavégzést, így nem ritka, hogy pár használat után a szerszámosláda aljába kerülnek.

Ez sokak számára kellemetlen lehet, hiszen így feleslegesen költöttek olyan szerszámokra, amelyek végül nem váltak be. Ebből tanulva inkább már biztosra mennének, és kizárólag olyan termékeket választanának, amiket rendszeresen lehet használni, és garantálják a hatékony munkavégzést.

A Wiha kéziszerszámok biztosan nem végzik a láda aljában

A Wiha kéziszerszámok gyártói tisztában vannak azzal, hogy a szakembereknek mindenképp profi kialakítású, megbízható eszközökre van szükségük, csak így tudnak megfelelő tempóban haladni a munkájukkal. Ezt figyelembe véve biztosítják a különböző termékeket az érdeklődőknek. A prémium kéziszerszámok nem fognak csalódást okozni, hiszen a legmagasabb követelmények figyelembevételével kerülnek legyártásra.

A Wiha kéziszerszámokra jellemző a kifogástalan ergonómia, strapabíróság. Hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a szakembereket a szerelési munkálatok során.

A prémium kéziszerszámokkal nincsenek kihívások

A Wiha termékekkel öröm a munkavégzés, sokkal hatékonyabban, gyorsabban lehet dolgozni. A márka kéziszerszámai az egész napos használatuk után sem fognak kellemetlen érzetet okozni.

Megéri váltani a prémium kéziszerszámokra, amiket a szakemberek garantáltan százszázalékban ki tudnak használni.

Szeretne Ön is minőségi, prémium kategóriás eszközökkel dolgozni? Ismerkedjen meg a Wiha termékkínálattal, és rendelje meg a használni kívánt szerszámokat! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Hőlégfúvó rendelés: gyorsítsa fel az olvadás, szárítás folyamatát!

HŐLÉGFÚVÓ rendelésSzeretne hatékonyan, gyorsan minőségi munkát végezni? A hőlégfúvóra bármikor szükség lehet, bővítse praktikus eszközzel szerszámosládáját!

Vannak olyan feladatok, amelyek igencsak kifoghatnak a szakembereken. Ilyen lehet például egy száradási vagy olvasztási folyamat, amelyek miatt jóval tovább is tarthat bizonyos munkadarabok szerelése. Nagyon kellemetlen, ha az embernek rövid idő áll rendelkezésére a munka elvégzéséhez. Célszerű olyan eszközöket beszerezni a folyamatokhoz, amelyektől hatékonyabban, gyorsabban lehet ellátni az ilyen feladatokat is.

Nem véletlen, hogy a hőlégfúvó a legtöbb szakember szerszámos készletében, eszköze között megtalálható, hiszen igen praktikus, amellyel végre nem lehetnek akadályok a feladatok elvégzése során. A készülékkel fel lehet gyorsítani a szárítás folyamatát, de még az olvasztásban is megfelelő segítséget tud nyújtani. Sokoldalúan lehet felhasználni, hozzájárul az igényes és gyors munkavégzés megvalósításában.

Az, hogy az eszköz biztosítja a gyors száradást, óriási előny, mivel a szakemberek véletlenül sem nyúlhatnak bele a száradó festékbe. Sajnos ez előfordulhat, főleg, ha a dolgozó a rengeteg teendő miatt megfeledkezik arról, hogy éppen az adott munkadarab száradás alatt van. A hőlégfúvóval meggátolhatók a kényelmetlen balesetek, a szakemberek mindig százszázalékot nyújthatnak.

Felkeltettük az érdeklődését, és Önnek is szüksége lenne egy hasznos eszközre annak érdekében, hogy jól teljesítsen? Válassza a hőlégfúvó rendelést! Kínálatunkban megbízható, minőségi termékekkel találkozhat, amelyek használata maximálisan biztonságos, öröm velük dolgozni. A kiválasztott eszköz hosszú éveken át gond nélkül ki fogja szolgálni, és gondoskodik majd a száradás, olvasztás gyorsaságáról, hatékonyságáról.

Kiváló árakkal várjuk a vevőket, hozzánk mindig megéri benézni, a minőség bárki számára könnyedén elérhető. Ha bővebb információkra lenne szüksége a hőlégfúvókról, keressen bennünket bizalommal, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Proxxon kéziszerszám, a jó választás

Proxxon kéziszerszámokA Proxxon kéziszerszámokkal gyerekjáték minőségi munkát végezni. Válasszon profi eszközöket, és a legjobbat hozhatja ki a feladatokból!

Ahhoz, hogy a szakemberek a különböző területeken mindig a maximumot nyújtsák, nem bízhatják a véletlenre a szerszámaik kiválasztását. Hiába a megfelelő tudás, ha nem állnak rendelkezésre azok az eszközök, amikkel igazán ki lehet teljesedni, nem lehet tökéletes munkát végezni. Manapság nagyon sok márka kínálatából válogathatnak a dolgozók, akik közül nem mindenkinek egyszerű meghozni a végső döntést, nem igazán tudják, hogy melyik cég termékei nem okozhatnak csalódást. Amennyiben Ön is szívesen fogadna tanácsot, és szeretne végre kényelmesen dolgozni, ajánljuk figyelmébe a Proxxon kéziszerszámokat!

Proxxon kéziszerszámok kifogástalan minőséget képviselnek, amik kifejezetten a szakemberek igényei szerint kerülnek kialakításra. A márka megbízható megoldásokat kínál a különböző területekre, a dolgozóknak végre nem okozhat kihívást egyszerűen, jól dolgozni. A Proxxon kéziszerszámok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szakemberek könnyen kihozhassák munkájukból a maximumot, általuk ki tudnak teljesedni. A választék igen változatos, ahol mindenki elérheti a használni kívánt eszközöket. A Proxxon kéziszerszámok minőségi alapanyagból készülnek, kialakításukra is odafigyelnek a gyártásuk során. Hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a szakembereket, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz az eszközökkel.

Proxxon kéziszerszámok folyamatosan elérhetők online áruházunkban. Nálunk sorban állás nélkül juthatnak hozzá a vevők a professzionális eszközökhöz. Kiváló árakkal várjuk a vevőket, itt még a nyitvatartáshoz sem kell igazodni. Érdemes körbenézni a kínálatban, mert sok más hasznos eszközzel is találkozhat, továbbá forrasztáshoz szükséges alapanyagokat, kiegészítőket is vásárolhat. Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Proxxon kisgépek, az igazán megbízható választás!

Proxxon kisgépekProxxon kisgépek, amelyekkel garantált a biztonságos munkavégzés. Válasszon feladataihoz megbízható eszközöket, és nem érhetik kellemetlenségek!

A szakemberek számára kisgép vásárlásakor fontos, hogy biztonságos, megbízható alternatívákat találjanak. Igen kellemetlen egy olyan eszközzel dolgozni, ami sokszor okoz sérüléseket, és eredményez balesetveszélyes körülményeket. Így a feladatokkal sem lehet időben végezni, elég csak a gyógyulási időre vagy pedig a rendszeres leállásokra gondolni. Amennyiben Ön is szeretne megbízható, problémamentesen használható kisgépet vásárolni, ajánljuk figyelmébe kínálatunkból a Proxxon termékeket!

A Proxxon kisgépek tökéletesen megfelelnek az igényeinek. A márka körülbelül harminc éve van a piacon, és folyamatosan azon dolgozik, hogy minél megbízhatóbb, színvonalasabb eszközöket kínáljon a különböző munkaterületekre. A Proxxon kisgépek gyártására jellemző a precizitás, pontosság. A végeredmény minden esetben egy modern készülék, amivel öröm dolgozni. A Proxxon kisgépek választékában többféle eszközzel is találkozhatnak az érdeklődők.

Szüksége lenne egy marókészülékre, vagy finomfúrócsiszolót vásárolna? Többek között ezek is elérhetők a kínálatban. Mindenképp megéri váltani a márka termékeire, hiszen így jóval kisebb az esélye annak, hogy veszélyeztetné a testi épségét. A Proxxon kisgépei a gyártás előtt alapos tervezésen mennek keresztül, éppen azért, hogy véletlenül se okozzanak balesetet a felhasználók számára. A kiválasztott termékek hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a szakembereket, garantáljuk, hogy Önnek sem lesz panasza a minőségre. Az eszközök teljesítményével sem lehet gond, mindig a maximumot nyújthatja.

A Proxxon kisgépekkel csak jól járhat, fedezze fel a választékot, és rendelje meg munkájához a szükséges eszközöket! Online áruházunkból könnyedén megrendelheti a termékeket, bárki kényelmesen hozzájuthat a színvonalas készülékekhez. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Elektronikai kéziszerszámok: vásároljon kényelmesen modern eszközöket!

Elektronikai kéziszerszámokElektronikai kéziszerszámok, professzionális, modern eszközök, online vásárlási lehetőség, cserélje le régi eszközeit!

Ahhoz, hogy a különböző elektronikai szereléseknél, szervizeléseknél a szakemberek a maximumot tudják nyújtani a munkájukban, mindenképp modern, megbízható szerszámokra van szükségük. Egyeseknek igencsak régi, elhasználódott eszközök állnak a rendelkezésükre a munkavégzéshez, amikkel nem csupán a minőségi munka kivitelezése nehézkes, hanem még a megfelelő tempót is kihívás tartani. Mindenképp célszerű megválni ezektől a szerszámoktól, a kérdés már csak az, hogy honnan érdemes beszerezni az új, kor követelményeinek megfelelő eszközöket? Ha Ön erre még nem kapott választ, nézzen körbe online áruházunk elektronikai kéziszerszám kínálatában!

A szakembereket az elektronikai kéziszerszámok széles választékával várjuk. A termékek maximálisan megfelelnek a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek. Felhasználásukkal minőségi munkát végezhet, kényelmesen dolgozhat, és még a tempóval sem lehet problémája. Ebben a formában sokkal könnyebb lesz lépést tartania a piac követelményeivel. Ügyfelei biztosan elégedettek lesznek a munkájával. A megvásárolt elektronikai kéziszerszámok masszív, strapabíró anyagból kerültek legyártásra, hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálják a szakembereket. A különböző szerelési, javítási feladatokhoz egyaránt alkalmasak az elektronikai kéziszerszámok. A minőségi eszközökhöz a vevők könnyedén hozzájuthatnak, ugyanis webáruházunk bárhonnan, bármikor elérhető a vásárlók számára. A rendeléseket rövid határidővel teljesítjük, így a szakembereknek nem kell heteket várniuk arra, hogy végre használhassák új, megbízhatóbb eszközeiket.

Vásároljon új, korszerű elektronikai kéziszerszámot a munkájához, és tartson lépést könnyedén a manapság uralkodó követelményekkel! Nézzen körbe a webshopban, és adja le mihamarabb a rendelését. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kiválasztott termékekről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Prémium kéziszerszámokkal nem nehéz százszázalékot nyújtani a munkában!

prémium kéziszerszámok

A különböző ipari területeken a szakembereknek fontos, hogy százszázalékot tudjanak nyújtani a munkájukban, hiszen így megalapozhatják szakmai sikereiket. Folyamatosan képzik magukat és odafigyelnek arra is, hogy megfelelő kéziszerszámokat használjanak. Egy jó csavarhúzóval, fogóval igazi öröm dolgozni, és olyan végeredmény születhet, amire a szerelők büszkék lehetnek. Amennyiben Ön is szeretne kiváló eszközökkel dolgozni nap, mint nap, bővítené modern szerszámokkal a munkaterületét, fedezze fel webshopunk kínálatát!

Választékunkban megbízható prémium kéziszerszámokat találhat, amikkel sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a munkavégzés. Ezek a termékek a kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, és a szakemberek igényei szerint kerültek legyártásra. Nagyon sokféle területre kínálunk kéziszerszámokat, így szinte bármilyen munkakörhöz megtalálhatja a tökéletes eszközeit. Lehetősége van kéziszerszám készletet is vásárolnia webáruházunkból, amikkel szintén öröm a különböző feladatok elvégzése. A megvásárolt kéziszerszámok hosszú éveken át ki fogják szolgálni, és segítik majd abban, hogy a legjobbat nyújthassa a munkájában. Emiatt termékeinkre megtérülő befektetésként is tekinthet. Egyesek több hetet eltöltenek azzal, hogy a környezetükben találjanak olyan kereskedést, ahonnan minőségi eszközöket vásárolhatnának. Velünk erre nem lesz szüksége, hiszen webáruházunkat bárhonnan könnyedén el tudja érni, és akár otthonából is meg tudja vásárolni az új szerszámait. Ezzel rengeteg időt megspórolunk Önnek. Termékeinket kedvező áron kínáljuk a vevőknek, így bennünket anyagi szempontból is megéri választani.

Nyújtsa a legjobbat a munkájában, dolgozzon hatékonyan, precízen és gyorsan, ehhez pedig válassza kéziszerszámainkat! Ismerkedjen meg kínálatunkkal és rendelje meg azokat az eszközöket, amire szüksége lesz a mindennapokban! Ha bővebb információkat szeretne megtudni termékekről, bátran keressen fel bennünket elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Wiha prémium szerszámok használatával elfelejtheti a kézfájdalmat!

kéziszerszámok

A különböző szerelői vagy gyártói területen dolgozó szakemberek jelentős részét a munkanap végén sokszor kínozza erős kézfájdalom. Ennek több oka is lehet, azonban a leggyakrabban ezt a problémát a rossz kialakítású szerszámok okozzák. Manapság sajnos sok olyan eszköz található a szerszám kereskedésekben, amik olyan előnytelen nyélkialakítással rendelkeznek, ami felelős a fájdalomért. Ilyen kellemetlen érzettel nagyon nehéz másnap folytatni a feladatokat, vagyis az ilyen eszközök még a hatékony munkavégzést is rendkívül hátráltatják. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a szakemberek ne kössenek kompromisszumot olyan eszközökkel, amiknél a gyártók nem figyeltek oda a megfelelő nyélkialakításra. Amennyiben Ön szeretné elkerülni a nap végén jelentkező kézfájdalmat, a munkavégzéshez válassza a Wiha prémium szerszámokat!

A Wiha prémium szerszámok alkalmazása mellett elfelejtheti az erős kézfájdalmakat. A gyártó óriási figyelmet fordít arra, hogy kényelmes, ergonomikus nyélkialakítású eszközöket biztosítson a különböző területeken dolgozó szakemberek számára. A Wiha prémium szerszámok gyártása előtt a tervezők többféle tesztet végeztettek el, a különböző egészségügyi területek szakértőinek bevonásával. Részt vettek többek között független orvosok, gyógytornászok, akik hasznos tanácsokkal látták el a tervezőket. Ennek köszönhetően a Wiha prémium szerszámok valóban a dolgozók érdekeit szolgálják. A márka eszközeivel közel sem olyan megterhelő a munkavégzés, mint más szerszámokkal. Nincs szükség óriási erőkifejtésre, így pedig rengeteg energiát megspórolhatnak a mesterek. Az eszközökre hosszú távon számíthatnak a vásárlók, ezért egyúttal befektetésként is tekinthet megvásárlásukra.

A Wiha prémium szerszámokkal nem okozhat gondot másnap folytatni a munkát. Tapasztalja meg Ön is a termékek előnyeit, szerezze be kínálatunkból minőségi, kényelmes eszközeit kedvező áron! Ha bővebb információkra lenne szüksége a Wiha prémium szerszámokról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Wetec: a német minőség jegyében

kéziszerszámok

Szeretne minőségi kéziszerszámot vásárolni? Olyan termékeket keres, amelyekre valóban hosszútávon számíthat és megfizethető áron juthat hozzájuk?

A Wetec márkájú kéziszerszámokban a minőség, a kedvező ár-érték arány és a megbízhatóság egyaránt ötvöződik. Az 1986-ban, Tajvanon alapított cég ma már stabil helyet vívott ki magának a piacon és túlzás nélkül állítható, hogy neve egyet jelent a tökéletes választással. Ma már a Wetec pártfogásába tartozik számtalan ismert és vezető márka, olyanok, mint amilyen a JBC, Pace, Weller, Ersa, Metcal is.

A Wetec kéziszerszámok között mindenki megtalálja a számításait, akár hobbi barkácsoláshoz keres eszközöket, akár szakmájához szeretne szerszámokat vásárolni. A Wetec kéziszerszámok nem csupán széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére, de garantálják a német precizitást és minőséget is.

Forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon kéziszerszámokat webáruházunkban! Felmerülő szakmai kérdéseivel bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Miért pont a Wetec forrasztási elszívó?

kéziszerszámok

Mivel a forrasztás során, ahogy ezt a neve is mutatja, oxidáció történik, ami a forraszanyagokból származó gázok levegőbe jutásával jár. Mindez teljesen természetes persze, ellenben egy olyan helyiségben, ahol napi több órában több ember forraszt, ott ennek egészségügyi kockázatai is lehetnek, a kellemetlen szagokról nem is beszélve.

Persze, mint mindenre, úgy erre is van megoldás. A Wetec forrasztási elszívók akár négy ember által termelt gázt is képesek hatékonyan elvezetni, mindezt úgy, hogy nem is kifejezetten hangosak, tehát hosszadalmasabb használat mellett sem zavarják a dolgozókat. A Wetec forrasztási elszívók teljesítménye is tökéletesen kielégítő, mivel 250 köbméter levegőt képesek megmozgatni óránként.

Ha egy minőségi forrasztási elszívóra van szüksége alkalmazottai számára, esetleg a saját munkavégzését szeretné megkönnyíteni, akkor válasszon minket! Minőségi német forrasztási elszívóinkban garantáltan nem fog csalódni, ráadásul nálunk verhetetlen áron szerezheti be ezeket az eszközöket!

Kéziszerszám vásárlás: Fúró csiszoló készlet

Egyszerűbb és komolyabb barkács munkákhoz is érdemes olyan kéziszerszám vásárlása mellett dönteni, amikben hosszú távon megbízhatunk, és amikre a különféle jellegű feladatoknál is számíthatunk. Ilyen kéziszerszám például az általunk kínált fúró csiszoló készlet a Proxxontól.

Egy komplett fúró csiszoló készlettel már lehet tervezni és akár nagyobb lélegezetű munkák során is felhasználni. A Proxxon terméke igazán komplett készletet tartalmaz a hozzájáró formatervezett, műanyag dobozban. A csomagolás számos hasznos tartozékot és olyan alkatrészeket rejt, amiknek a segítségével ez a kéziszerszám sokoldalúan felhasználható.

Talál benne sárgaréz kefét, vágókorongot korund és szilícium karbid anyagból, gyémánt köszörűszárat, finom marót, valamint mikro fúrót, csiszolószárat nemes korundból és természetesen szerszámtartót is. A kéziszerszám vásárlása lehetővé teszi, hogy többféle részfeladatot is tökéletesen és optimális idő alatt tudjon kivitelezni egyetlen eszköz segítségével.

Kéziszerszám vásárlása esetén bátran keressen fel minket!

Modern kéziszerszámot vásárolna? Nálunk biztos megtalálja!

Legyen szó bármelyik ipari területről, a zökkenőmentes munkavégzéshez elengedhetetlenek a kéziszerszámok, amelyekkel manapság még hatékonyabban elvégezhetik a szakemberek feladataikat, mivel korszerűségük hozzájárul a gyorsasághoz és pontossághoz. Ha Ön is szeretné korszerűsíteni eszközei készletét, és ehhez kéziszerszámot vásárolna, döntsön választékunk mellett!

Mivel számunkra is ismeretesek a szakemberek elvárásai, kínálatunkból olyan kéziszerszámokat vásárolhat, amelyekkel hatékonyan végezheti a jövőben feladatait, ez pedig nemcsak Önnek jó hír, hanem a munkáltatójának is, hiszen így még színvonalasabb munkát végezhet, ezzel pedig természetesen az ügyfelek is elégedettek lesznek. A kedvező árakat és az ügyfélközpontúságot garantáljuk, ráadásul webshopunknak köszönhetően bármikor, bárhonnan vásárolhat kéziszerszámot munkájához.

Ha a kéziszerszám vásárlása előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!ELG Electronic Kft. +36 1 789 01 11 info@elgelectronic.hu Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással. Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk! logo 1043 Budapest, Dugonics u. 11.