Telefon:+36 1 789 01 11
E-mail:info@elgelectronic.hu
Facebook
Youtube
Blogger
Flickr
Pinterest
Twitter
Tweets by ELGelectronic
Menü

TELEFON: (1) 789 01 11


Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással.
Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk!

Wetec: a német minőség jegyében

kéziszerszámok

Szeretne minőségi kéziszerszámot vásárolni? Olyan termékeket keres, amelyekre valóban hosszútávon számíthat és megfizethető áron juthat hozzájuk?

A Wetec márkájú kéziszerszámokban a minőség, a kedvező ár-érték arány és a megbízhatóság egyaránt ötvöződik. Az 1986-ban, Tajvanon alapított cég ma már stabil helyet vívott ki magának a piacon és túlzás nélkül állítható, hogy neve egyet jelent a tökéletes választással. Ma már a Wetec pártfogásába tartozik számtalan ismert és vezető márka, olyanok, mint amilyen a JBC, Pace, Weller, Ersa, Metcal is.

A Wetec kéziszerszámok között mindenki megtalálja a számításait, akár hobbi barkácsoláshoz keres eszközöket, akár szakmájához szeretne szerszámokat vásárolni. A Wetec kéziszerszámok nem csupán széles választékban állnak a vásárlók rendelkezésére, de garantálják a német precizitást és minőséget is.

Forduljon hozzánk bizalommal, vásároljon kéziszerszámokat webáruházunkban! Felmerülő szakmai kérdéseivel bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Miért pont a Wetec forrasztási elszívó?

kéziszerszámok

Mivel a forrasztás során, ahogy ezt a neve is mutatja, oxidáció történik, ami a forraszanyagokból származó gázok levegőbe jutásával jár. Mindez teljesen természetes persze, ellenben egy olyan helyiségben, ahol napi több órában több ember forraszt, ott ennek egészségügyi kockázatai is lehetnek, a kellemetlen szagokról nem is beszélve.

Persze, mint mindenre, úgy erre is van megoldás. A Wetec forrasztási elszívók akár négy ember által termelt gázt is képesek hatékonyan elvezetni, mindezt úgy, hogy nem is kifejezetten hangosak, tehát hosszadalmasabb használat mellett sem zavarják a dolgozókat. A Wetec forrasztási elszívók teljesítménye is tökéletesen kielégítő, mivel 250 köbméter levegőt képesek megmozgatni óránként.

Ha egy minőségi forrasztási elszívóra van szüksége alkalmazottai számára, esetleg a saját munkavégzését szeretné megkönnyíteni, akkor válasszon minket! Minőségi német forrasztási elszívóinkban garantáltan nem fog csalódni, ráadásul nálunk verhetetlen áron szerezheti be ezeket az eszközöket!

Kéziszerszám vásárlás: Fúró csiszoló készlet

Egyszerűbb és komolyabb barkács munkákhoz is érdemes olyan kéziszerszám vásárlása mellett dönteni, amikben hosszú távon megbízhatunk, és amikre a különféle jellegű feladatoknál is számíthatunk. Ilyen kéziszerszám például az általunk kínált fúró csiszoló készlet a Proxxontól.

Egy komplett fúró csiszoló készlettel már lehet tervezni és akár nagyobb lélegezetű munkák során is felhasználni. A Proxxon terméke igazán komplett készletet tartalmaz a hozzájáró formatervezett, műanyag dobozban. A csomagolás számos hasznos tartozékot és olyan alkatrészeket rejt, amiknek a segítségével ez a kéziszerszám sokoldalúan felhasználható.

Talál benne sárgaréz kefét, vágókorongot korund és szilícium karbid anyagból, gyémánt köszörűszárat, finom marót, valamint mikro fúrót, csiszolószárat nemes korundból és természetesen szerszámtartót is. A kéziszerszám vásárlása lehetővé teszi, hogy többféle részfeladatot is tökéletesen és optimális idő alatt tudjon kivitelezni egyetlen eszköz segítségével.

Kéziszerszám vásárlása esetén bátran keressen fel minket!

Modern kéziszerszámot vásárolna? Nálunk biztos megtalálja!

Legyen szó bármelyik ipari területről, a zökkenőmentes munkavégzéshez elengedhetetlenek a kéziszerszámok, amelyekkel manapság még hatékonyabban elvégezhetik a szakemberek feladataikat, mivel korszerűségük hozzájárul a gyorsasághoz és pontossághoz. Ha Ön is szeretné korszerűsíteni eszközei készletét, és ehhez kéziszerszámot vásárolna, döntsön választékunk mellett!

Mivel számunkra is ismeretesek a szakemberek elvárásai, kínálatunkból olyan kéziszerszámokat vásárolhat, amelyekkel hatékonyan végezheti a jövőben feladatait, ez pedig nemcsak Önnek jó hír, hanem a munkáltatójának is, hiszen így még színvonalasabb munkát végezhet, ezzel pedig természetesen az ügyfelek is elégedettek lesznek. A kedvező árakat és az ügyfélközpontúságot garantáljuk, ráadásul webshopunknak köszönhetően bármikor, bárhonnan vásárolhat kéziszerszámot munkájához.

Ha a kéziszerszám vásárlása előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Wiha

Prémium szerszámok

Wetec

Rendszerek szállítója. kéziszerszám: a német szerszámgyártó ipar meghatározó résztvevője

Bahco

igazi szakemberek, igazi szerszámok