Telefon:+36 1 789 01 11
E-mail:info@elgelectronic.hu
Menü

TELEFON: (1) 789 01 11


Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással.
Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk!

Mérőeszközök széles kínálatával várjuk vevőinket!

MérőeszközökMérőeszközök, gazdag, változatos kínálatban. Professzionális eszközeinkkel kifogástalan munkát végezhet, szerezze be tőlünk megbízható mérőjét!

mérőeszközök az elektronikában is kulcsfontosságú szerepet töltenek be. Óriási segítséget nyújtanak a szakemberek számára, alkalmazásukkal jóval hatékonyabb és gyorsabb a munkavégzés. Felhasználásukkal a szerelők a különböző területeken időben észrevehetik a rendellenességeket, könnyebb a hibák kiszűrése. Mindezekből kifolyólag arra lehet következtetni, hogy a színvonalas munkavégzéshez nélkülözhetetlenek ezek a műszerek. Ahhoz, hogy kiválóan lehessen dolgozni a mérőeszközökkel, kiválasztásukat nem lehet a véletlenre bízni.

Kínálatunkban kiváló minőségű, megbízható mérőeszközökkel találkozhatnak a szakemberek, amelyek maximálisan megfelelnek a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek. Többféle eszközt is kínálunk a különböző területekre. A választékban elérhető többek között a digitális multiméter, ami a váltakozó, egyen áramerősségek, és a feszültség mérésében segíti a szakemberek munkáját. Az eszköz az analóg típusokkal szemben sokkal érzékenyebb, pontosabb, ráadásul jóval nagyobb mérési sebességgel is rendelkezik. Nagy előnye a digitális multiméternek még az, hogy a mért értékeket könnyedén lehet tárolni a memóriában, így a következő munkafázisig nem veszhetnek el fontos adatok.

Vannak olyan helyzetek, amikor a digitális multiméterek alkalmazását a körülmények nem teszik lehetővé, mert például az adott áramerősség túlságosan nagy a mérési tartományhoz képest. Ilyenkor jól jöhet a digitális lakatfogó. Az eszközzel érintés nélkül történhet a mérés, nincs szükség az áramkör megszakítására. A digitális lakatfogó hozzájárul a biztonságos körülmények megteremtéséhez, hiszen használata közben a szakember nem tud érintkezni a feszültséggel.

Nézzen körbe a kínálatunkban, és szerezze be új, minőségi eszközét a munkájához! A kínálatunkban megtalálhatók még a tolómérők, hőmérők is. Kifogástalan termékeinkkel a legjobbat nyújthatja a szakterületén.

ELG Electronic Kft. +36 1 789 01 11 info@elgelectronic.hu Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással. Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk! logo 1043 Budapest, Dugonics u. 11.