Telefon:+36 1 789 01 11
E-mail:info@elgelectronic.hu
Menü

TELEFON: (1) 789 01 11


Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással.
Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk!

Weller

Világhírű gyártó több, mint ötven év a a piacon

JBC

Kulcs a sikeres kézi forrasztáshoz

ERSA

Forrasztási megoldások mindent egy kézből

Hakko

Több mint ötven éves Japán gyártó

Quick

Az egyik piacvezető Kínai gyártó

Plato

A világ egyik legnagyobb pákahegy gyártója, a legnépszerűbb forrasztó pákákhoz.

Bofa

The world leader in fume extraction technology

Forrasztó webáruház: elengedhetetlen kellékek egy helyről

forrasztó webáruházForrasztó webáruházunkban nem feledkezhet meg semmilyen fontos kellékről. Ismerkedjen meg a választékunkkal, és dolgozzon minőségi termékekkel!

A forrasztás fontos munkafolyamat számos gyártási területen. Ahhoz, hogy a munkát teljeskörűen el lehessen látni, bizonyos anyagok, eszközök elengedhetetlenek a munkához.

Forraszanyag, folyasztószer nélkül nincs eredményes forrasztás

Akik még csak most ismerkednek a területtel, nekik mindenképp jól jön egy kis segítség a kellékek beszerzéséhez, így véletlenül sem hagyhatnak ki semmit a listából.

A vásárlás során mindenképp be kell kerülniük a kosárba a forraszanyagoknak és a folyasztószereknek. Forraszanyag nélkül tulajdonképpen nincs forrasztás, hiszen az gondoskodik az alkatrészek összekötéséről.

Amennyiben a szakember a maximumot szeretné kihozni a munkájából, a folyasztószerek is kelleni fognak. Biztosítják a forrasztandó felület tisztaságát, és óvják is azt a káros hatásoktól.

Forrasztó webáruházunkban minden elérhető

Megéri körbenézni forrasztó webáruházunkban nem csupán az újonnan végzett szakembereknek, hanem azoknak is, akik évek óta ezen a területen dolgoznak. Minőségi termékkínálatunkban olyan kellékeket, anyagokat vásárolhatna a szakemberek, amikkel a maximumot hozhatják ki a munkájukból.

A legtöbb forrasztásban dolgozó személy meglehetősen elfoglalt, így nem igazán lenne lehetőségük nyitvatartási időben eljutni az üzletekbe szerszámjaikért, forraszanyagaikért.

Online üzletünk orvosolja a problémát mégpedig úgy, hogy a vásárlást bárhonnan, bármikor lebonyolíthatják a szakemberek. Véletlenül sem fordulhat elő, hogy valami kimaradna a beszerzés során, nem kell kapkodni, akár hétvégén, vagy az esti órákban is lehet nézelődni webáruházunkban.

Fedezze fel a kínálatot, és rendelje meg a feladatok elvégzéséhez szükséges termékeket! Kiváló árakkal várjuk a szakembereket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Fejlessze forrasztó állomással az eszköztárát!

forrasztó állomásSzeretné magasabb szintre emelni a szaktudását? Szerezze be forrasztó állomását kínálatunkból, amellyel sokkal precízebb, minőségibb munkát végezhet!

Sok forrasztással foglalkozó szakembernek lehet az érzése az, hogy a jelenlegi munkaeszközeik meggátolják őket abban, hogy tovább tudjanak fejlődni. Ez roppant fontos része lenne a minőségi munkának, hiszen csak így tudnák kihozni magukból a maximumot.

A precizitás, nyitottság a fejlődés felé mind olyan tényezők, amik pozitív színben tüntetik fel a szakembereket. Ilyen hozzáállású szerelőkre értelemszerűen sokkal szívesebben bíznak bármit az ügyfelek, mert tudják, hogy a legjobb kezekben az adott dolog.

Forrasztó állomás, ami nem hiányozhat a fejlesztés során

Akik magasabb szintre lépnének, nekik mindenképp szükségük lesz forrasztó állomásra. A készülékek nagy előnye, hogy szabályozható rajtuk a hőmérséklet, így pedig még precízebb, pontosabb munkát lehet végezni.

Ez egyúttal meg is könnyíti a szakemberek munkáját, hiszen nem kell külön leállniuk azért, hogy beállítsák az optimális hőmérsékletet.

A forrasztó állomásokkal kényelmesebb, egyszerűbb dolgozni, ez pedig mindenképp a végeredmény javára válik.

Készülék, ami megtérülő befektetést kínál

A forrasztó állomás beszerzésére bátran lehet megtérülő befektetésként is tekinteni. Garantálja a minőségi munkát, így pedig könnyű színvonalas, az ügyfelek számára ideális szolgáltatást kínálni. A precíz munkavégzés híre széles körben el fog terjedni, így a szakembereknek nem lehet majd panaszuk a foglalkoztatottságukra.

Ismerkedjen meg termékeinkkel, a választékunkban kiváló forrasztó állomásokkal találkozhat, amik megfelelnek a kor és szakmai követelményeknek.

Más kellékeket, kiegészítőket is beszerezhet a forrasztási feladatokhoz, itt mindent elérhet egy helyen! Rengeteg időt, energiát spórolhat meg az egyszerű vásárlásnak köszönhetően.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Milyen tényezőktől lesz valóban praktikus a forrasztópáka?

forrasztópákákSzeretne hozzájutni az igazán praktikus forrasztópákához? Nézzen körbe kínálatunkban, ahol a termékek megfelelnek a szakemberek elvárásainak!

A forrasztópákák nélkülözhetetlen eszközök az elektronikai szerelési munkákkal kapcsolatban. Alkalmazásukkal könnyedén összeforraszthatók a különböző alkatrészek. Vannak szakemberek, akik ezen a területen igen aktívak, szinte folyamatosan dolgoznak, rengeteg megrendelővel büszkélkedhetnek.

Ahhoz, hogy ezt a munkamennyiséget jól bírják, és ilyen körülmények között is a maximumon teljesítsenek, nem lehet a véletlenre bízni a forrasztópákák kiválasztását. Igazán praktikus, modern eszközökkel nincsenek kihívások az elektronikai szerelések terén sem.

Milyen tényezők határozzák meg a forrasztópákák praktikusságát?

1. Teljesítmény

Nagyon fontos, hogy a szakemberek inkább a magasabb teljesítményű eszközöket helyezzék előtérbe. Az ilyen forrasztópákák nagyon hamar fel tudnak melegedni, és tovább is megtartják a hőmérsékletet, így pedig a munka gördülékenyen haladhat. Nem kell leállni, bonyolult beállításokat végezni, ezáltal a határidőket is könnyebb tartani.

2. Ergonomikus kialakítás

hosszú munkaórákat csak úgy lehet jól kezelni, ha a forrasztópákák kényelmes, ergonomikus kialakítással rendelkeznek. Ezekkel az eszközökkel a szakemberek kevésbé fáradnak el, így nap végén is százszázalékos teljesítményt tudnak nyújtani.

Praktikus eszközzel nincs minőségbeli probléma

Az elvárásoknak megfelelő eszközökkel nem jelenthet gondot odafigyelni a minőségbeli elvárásokra sem. A szakemberek így mindig tökéletes munkát adhatnak ki a kezükből, ami fontos szerepet tölt be a szakmai sikereikben. Így könnyen megőrizhetik jó hírnevüket, sok ügyfél bizalmát nyerhetik el hosszú távra.

Ismerkedjen meg forrasztópáka választékunkkal, ahol igazán praktikus, professzionális eszközökkel találkozhatnak a vásárlók! Érdemes körbenézni a kínálatban, ahol mindent egy helyen megtalálhat a forrasztási munkálatokhoz.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Milyen szempontok mentén válasszon forrasztó állomást?

forrasztó állomásForrasztó állomásra lenne szüksége, de nem tudja, hogy melyik eszköz lenne a legideálisabb? Segítünk a szempontok megadásában, ezután már rendelhet is!

A forrasztó állomások népszerű munkaeszközöknek számítanak a forrasztás világában, ugyanis nagyon rugalmas alternatívát kínálnak a különböző folyamatokhoz a szakemberek számára. Kiforrasztáshoz, forrasztáshoz egyaránt alkalmazhatók, általuk összehúzhatók még a csövek, hőzsugor hüvelyek is.

Tény, hogy manapság többféle forrasztó állomás közül is válogathatnak a szakemberek. Egyeseknek nem olyan egyszerű meghozni a végső döntést a kiválasztás során, ezért szükségük lenne némi segítségre.

Nézzen utána az eszköz hőmérsékleti tartományának!

Az ideális forrasztó állomás kiválasztásához mindenképp meg kell nézni azt, hogy az eszközök milyen forró levegőt képesek előállítani? A szakemberek különböző hőmérsékleti tartományokban dolgozhatnak. Pontosan tisztában kell lenni azzal, hogy adott munkafolyamat milyen forró levegőt követel meg, így a vevők nem hozhatnak rossz döntést.

A teljesítmény is lényeges szempont!

Ahogy más berendezéseknél, úgy a forrasztó állomásoknál is lényeges kiválasztási szempont a teljesítmény is. Minél nagyobb értékről van szó, annál rövidebb az ellenálló fűtéselem felfűtési ideje. A nagy teljesítmény a levegő hőmérséklet stabilitását is garantálja.

A kínálatunkban elérhető forrasztó állomások százszázalékban megfelelnek a szigorú szakmai követelményeknek. Alkalmazásukkal precíz, színvonalas munkát végezhetnek a szakemberek a különböző forrasztási munkálatok során.

A forrasztó állomásokon kívül sok más fontos eszközt is beszerezhetnek a területen dolgozók. Egy helyről sokkal gyorsabb és kényelmesebb mindent megvásárolni. Kiváló ajánlatokkal várjuk a vevőket. A rendelést bárhonnan, bármikor el tudja intézni, ezzel rengeteg időt, és energiát spórolhat meg.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Miért válassza forrasztó webáruházunkat?

forrasztó webáruházMinőségi forrasztástechnikai termékek, amelyekhez egyszerűen hozzájuthat? Forrasztó webáruházunk igazodik a szakemberek elvárásaihoz, nézzen körbe!

A forrasztástechnikában semmit sem lehet a véletlenre bízni. Ahhoz, hogy a szakemberek minőségi munkát végezzenek, elengedhetetlenek a megbízható alapanyagok és szerszámok. Sok múlik a forrasztásokon, érthető, hogy akik ezzel foglalkoznak, mindenképp a maximumra törekednek.

Forrasztó webáruház, ahol kiváló termékek várják

Érdemes körbenézni online üzletünkben, ahol sok megbízható, felhasználásra alkalmas termékkel találkozhatnak a szakemberek. Forrasztó webáruházunkból folyamatosan tudja pótolni a hiányzó alapanyagokat, szerszámokat, így pedig mindig kellően felszerelt munkaterülete lehet.

A fő célunk az, hogy a követelményeknek megfelelő árucikkekkel hozzájáruljunk a sikeres munkavégzéshez. Tudjuk, hogy sok múlik azon, milyen termékeket kínálunk a szakembereknek, így természetesen nagy figyelmet fordítunk a minőségre.

A kifogástalan színvonal mellett kényelmes vásárlási lehetőséget kínálunk

A szakemberek közül sokan meglehetősen elfoglaltak, nem ritka, hogy estébe nyúlóan dolgoznak egy projekten, így pedig nehéz összeegyeztetni az alapanyagok beszerzését. A nyitvatartási időben biztosan nem érnének oda az üzletbe, azonban a forraszanyagok, egyéb kiegészítők megvásárlása nem várhat tovább.

A forrasztó webáruházunkkal sokkal rugalmasabb, egyszerűbb a vásárlás, mert azt akár a műhelyből is elintézhetik a vevők. Nem kell megszakítani a munkát azért, hogy a szakembereknek mindig rendelkezésükre álljanak a használni kívánt termékek. Óriási segítséget ez, sokkal több figyelem juthat a munkára

Fedezze fel a választékunkat, vásároljon kényelmesen profi termékeket a munkájához! Kiváló árakkal várjuk a vevőket, az alapanyagok, szerszámok házhoz érkeznek. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Forrasztástechnikai webáruház, ami mindig nyitva van

forrasztástechnikai webáruházSzeretne rugalmasan vásárolni forraszástechnikai termékeket a munkájához? Ajánljuk figyelmébe online áruházunkat, ami mindig nyitva áll!

Bizonyos szakembereknek nagyon fontos, hogy forrasztástechnikai eszközeiket, alapanyagaikat lehetőleg minél rugalmasabban tudják beszerezni. Előfordul, hogy olyan időpontban kellene vásárolni, amikor nincsenek nyitva az üzletek, ez pedig nagy hátrány, hiszen a késői beszerzés miatt kitolódhatnak a határidők is.

Erre nem mindig van lehetőség, gyakran igen szoros beosztáshoz kell igazodniuk az embereknek, így mindenképp előbb lenne szükség a felhasználni kívánt termékekre.

Forrasztástechnikai webáruházunk folyamatosan elérhető!

Megéri forrasztástechnikai webáruházunkat felkeresni, hiszen az online üzlet folyamatosan nyitva van. Itt nem kell alkalmazkodni semmilyen külső tényezőhöz, amikor a szakembernek alkalmas, csak fel kell keresnie a webshopot, majd hamar le is adhatja a rendelését.

Az online vásárlás nagy népszerűségnek örvend, szerte a világban, nem véletlenül, hiszen így az ember bárhonnan, bármikor leadhatja a rendelését. Nagy segítség, hogy nem kell utazni, költeni a benzinre, tömegközlekedés bérletre, ezzel is jelentős összegeket lehet megspórolni.

Nagyon kellemetlen, ha egy projekt azért csúszik ki az előre megszabott határidőből, mert a szakember nem jutott el a megfelelő üzletbe az anyagbeszerzéshez. Forrasztástechnikai webáruházunkkal könnyedén fel lehet készülni bármilyen helyzetre, a rendeléseket gyorsan átvehetik a vevők, így pedig ők probléma nélkül folytathatják tovább a munkájukat.

Felejtse el a cipekedést!

Akik autó nélkül közlekednek, egy nagyobb bevásárlás komoly próbára is teheti őket. Nem mindenki tud nagy mennyiséget hazavinni tömegközlekedéssel, így előnyösebb, ha inkább az online beszerzést részesítik előnyben. Forrasztástechnikai webáruházunkból kényelmesen lehet vásárolni, így a vevőknek kellő energiájuk maradhat más feladatokra, és a konkrét munkájukra is.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Gáz forrasztópáka, a rugalmas megoldás

Gáz forrasztópákaSzeretné áramforrás nélkül is hatékonyan ellátni a forrasztási feladatokat? A gáz forrasztópáka rugalmas megoldást kínál a munkálatokhoz!

Bizonyos forrasztási feladatok igencsak feladják a leckét a szakembereknek, ugyanis olyan környezetben találhatók meg, ahol nincs lehetőség hálózati feszültséggel működő eszközöket alkalmazni. Egy ilyen helyzet nagy mértékben megnehezíti a munkálatokat, sőt, megnöveli azok kivitelezési idejét is, ez pedig a szakemberek és a megrendelőik számára egyaránt kellemetlen tud lenni.

Amennyiben az ember szeretne minden körülményre felkészülni, a legjobb, ha a hálózat feszültséggel működő eszközök mellé beszerez még gáz forrasztópákát is. Nagy előnye, hogy olyan helyeken is lehet használni, ahol nincs áramforrás, így pedig a szakemberek maximálisan el tudják látni a feladataikat, a legszélsőségesebb viszonyok között is.

A gáz forrasztópáka igazán praktikus eszköz, amely óriási segítséget nyújt abban, hogy a szakemberek bármilyen körülmény között helyt tudjanak állni. A mobilis szerszámmal ugyanolyan minőségi munkát lehet végezni, mint a hálózati feszültséggel működő típusaikkal, a különbség annyi, hogy nem kell áramforrás után kutatni a területen. Az eszközzel meg lehet oldani gyors javításokat is.

A választékunkban elérhető gáz forrasztópákák kifogástalan minőséget képviselnek, amelyeken keresztül a vásárlók biztosan megtapasztalhatják a mobilis eszközök előnyeit. Korszerűek, százszázalékban megfelelnek a kor követelményeinek, kifejezetten a felhasználók igényei szerint kerülnek legyártásra.

A megrendelt eszköz hosszú éveken át ki fogja szolgálni tulajdonosát. Ismerkedjen meg Ön is a kínálattal, készüljön fel termékeinkkel a váratlan helyzetekre is! A kiválasztott gáz forrasztópákát könnyedén beszerezheti a webáruházunkból, ezzel pedig rengeteg időt, energiát tud megspórolni a vásárlás során.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Forrasztóállomást szeretne vásárolni?

forrasztóállomásÚj forrasztóállomást szeretne vásárolni? Tekintse meg kínálatunkat, ahol kifogástalan, modern megoldásokkal találkozhat, rendeljen még ma!

A forrasztóállomások igen népszerű eszközöknek számítanak, számos területen lehet találkozni velük. Általuk a forrasztástechnológia sokkal kényelmesebb és egyszerűbb, hiszen minden megtalálható rajtuk, amelyek nélkülözhetetlenek a forrasztáshoz. Egy idő után a szakembereknek muszáj lecserélniük a régi forrasztóállomásukat, ugyanis egyre nehezebb vele dolgozni, minőségi végeredményt produkálni.

A választékunkban megéri körbenézni az érdeklődőknek, ugyanis korszerű, megbízható forrasztóállomásokat kínálunk. A digitális típusok tovább növelik az eszközök kényelmét, egyéb előnyeit, általuk még precízebb munkát lehet végezni. Könnyedén lehet rajtuk szabályozni a hőmérsékletet, jóval egyszerűbb a beállításuk.

Az új forrasztóállomásoknak köszönhetően jóval kevesebb fennakadással kell számolni. A régi eszközöknél előfordulhatnak kisebb, nagyobb problémák, amelyek akadályozzák a munkavégzést. Rengeteg idő, energia mehet el azzal, hogy a szakember rendbe tegye az eszközét, így csak ezután tudja folytatni a feladatait.

A modern forrasztóállomások hozzájárulnak ahhoz, hogy a szakembereknek ne kelljen leállniuk a rendellenességek miatt. Hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a tulajdonosokat, garantáljuk, hogy a kiválasztott termékre nem lesz panasz. Mindenképp megéri váltani a régi eszközről, hiszen ezzel a szakemberek csak nyerhetnek, és hatékonyabbá tehetik a forrasztással kapcsolatos feladatok elvégzését.

Ismerkedjen a választékunkkal, és rendelje meg kényelmesen az új forrasztóállomását! Megbízható megoldásainkra megéri költeni. A leírásokban bővebb információkat is találhat egyes készülékekről. Rengeteg időt, energiát megtakaríthat az online vásárlással, nem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget.

Ha kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Forrasztóállomás rendelés, a praktikus választás!

Forrasztóállomás rendelésForrasztóállomás rendelés, a praktikus választás. Ne essen kétségbe, ha nem felel meg a nyitvatartási idő, bennünket bármikor elérhet, vásároljon tőlünk!

Egyes szakemberek igen régóta tervezgetik, hogy lecserélik régi forrasztóállomásukat azért, hogy hatékonyabban tudjanak dolgozni, azonban elfoglaltságaik folyamatosan akadályokat képeznek. Mire minden teendőt ellátnak, addigra bezárnak az üzletek, így több hét is eltelhet úgy, hogy az érintettek kénytelenek kompromisszumot kötni a régi eszközzel. Ez bizonyos idő után meglehetősen bosszantó, sokakat kifejezetten frusztrálhat az, hogy még nem sikerült eljutniuk egy üzletbe. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, válasszon rugalmasabb, praktikusabb utat, és döntsön a forrasztóállomás rendelés mellett!

forrasztóállomás rendelésnek köszönhetően Önnek nem kell heteken át halasztgatnia a vásárlást a feladatai miatt. Ez esetben a vásárlást az esti órákban, hétvégén is lebonyolíthatja, így nagyon hamar, akadályok nélkül hozzájuthat az új eszközhöz. A forrasztóállomás rendelés nagy segítség nem csupán az elfoglaltabb szakembereknek, hanem azoknak is, akik alapvetően a kényelmesebb, egyszerűbb alternatívákat részesítik előnyben az élet minden területén. Rengeteg időt, energiát meg lehet spórolni azzal, hogy nem kell utazni a készülék vásárláshoz. Bárhonnan, bármikor meg lehet rendelni a kiválasztott terméket, ami elég hamar házhoz is érkezik. A forrasztóállomás rendelés keretein belül minőségi, korszerű termékekhez juthatnak hozzá a szakemberek, amikkel garantált a színvonalas, hatékony munkavégzés.

forrasztóállomás rendelés óriási segítség, tapasztalja meg Ön is az online vásárlás előnyeit, és válasszon bennünket! Érdemes körbenézni a választékban, mert a forrasztóállomásokon kívül többféle eszközt, kiegészítőt is találhat, amik szintén hasznosak lehetnek a munkavégzéshez. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Gáz forrasztópáka, a rugalmas eszköz!

gáz forrasztópákagáz forrasztópákával könnyedén alkalmazkodhat a körülményekhez. Nincs áramforrás, vagy gyors javításra lenne szükség? Válassza az eszközt!

Vannak olyan helyzetek, amikor a szakemberek kénytelenek olyan környezetben forrasztási feladatokat ellátni, ahol nem igazán találnak áramforrást. Egyesek megpróbálják feltalálni magukat a kellemetlen szituációban, kutatnak olyan lehetőség után, aminél legalább hosszabbító segítségével tudnak valahonnan áramot szerezni. A szervezés, kutatás rengeteg időt, energiát felemészthet, emiatt pedig jóval kevesebb kapacitás maradhat a munka elvégzésére. Ennek eredménye lehet a kapkodás is, ami sokkal több kockázattal jár, és még a munka minőségére is hatással van. Amennyiben Önnek is gyakran kell korlátozott lehetőségek között szerelnie, a legideálisabb, ha felkészül erre, és a gáz forrasztópákát választja a munkához!

gáz forrasztópáka igazán rugalmas megoldást kínál a szakembereknek. Az eszköznek köszönhetően nem kell kétségbeesni, ha esetleg nincs a közelben áramforrás, ugyanis a használatához nincs szükség hálózati feszültségre. A gáz forrasztópákával gyorsan alkalmazkodhat az adott körülményhez, kültéri szerelésekhez, gyors javításokhoz egyaránt ajánljuk. Az eszközök rugalmassága lehetővé teszi, hogy ne kelljen áramforrás után kutatnia, amivel jelentős időt, energiát veszítene el. Online áruházunkban többféle minőségi termékkel találkozhat a kategórián belül. Ezek hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a felhasználókat, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz a kiválasztott gáz forrasztópákával.

A gáz forrasztópákával könnyedén megoldhatja a problémáit az adott helyzetben, válasszon rugalmas eszközt, és nem érhetik kellemetlenségek a különböző megbízásai során! Ismerkedjen meg a termékekkel, rendelje meg az igényeinek megfelelő típust! A termékismertetőkben részletesebben is olvashat az eszközökről. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A forrasztóállomásról: minőségi készülékkel nincsenek kihívások!

ForrasztóállomásForrasztóállomás, változatos kínálatban, minőségi kivitelben. Legyen körültekintő a kiválasztáskor, és kedvező körülményeket biztosíthat a munkához!

A felhasználóknak egyes forrasztóállomásokkal igencsak meggyűlhet a bajuk. A problémát sokszor az okozhatja, hogy a készülék nem megfelelő hőátadási tulajdonságokkal rendelkezik, így sokkal körülményesebb, hosszadalmasabb a forrasztással foglalkozni. Ilyen körülmények között a szakembereknek nagyon nehéz a maximumot nyújtaniuk. Ahhoz, hogy elkerüljék ezt a kellemetlenséget, és hosszú éveken át hatékonyan tudjanak dolgozni, mindenképp minőségi forrasztóállomással szükséges dolgozniuk.

A megbízható forrasztóállomások kifogástalan hőátadási képességgel rendelkeznek, ezáltal sokkal könnyebb, gyorsabb velük a munkavégzés. Nem érdemes a véletlenre bízni a készülék kiválasztását, törekedni kell rögtön a minőségre, így az ember nem okozhat magának kellemetlenségeket a munkavégzés során. Fontos, hogy a vevő előzetesen tájékozódjon az eszköz tulajdonságairól, hőátadási képességéről. Színvonalas, professzionális készülékkel nem okozhat gondot precízen dolgozni, a szakemberek a maximumot hozhatják a forrasztási feladatok elvégzésekor.

Amennyiben Ön is szeretne egy jól működő, kedvező tulajdonságokkal rendelkező forrasztóállomással dolgozni, ismerkedjen meg a termékkínálatunkkal, és rendeljen professzionális készüléket! Az eszközök minden szempontból megfelelnek a szakmai követelményeknek, általuk a szakemberek kifogástalanul dolgozhatnak. A készülékek hosszú éveken át, gond nélkül kiszolgálják a felhasználókat.

Fedezze fel a forrasztóállomás kínálatunkat, korszerűsítse velünk a munkaterületét! Érdemes körbenézni a választékban, mert más professzionális eszközzel, kiegészítővel is találkozhat, amik hasznosak lehetnek a forrasztási feladatokhoz. A kiválasztott készüléket könnyedén megrendelheti a választékból. Ha kérdezni szeretne a termékekről, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Forrasztóállomás rendelés: vásároljon kényelmesen!

Forrasztóállomás rendelés

Forrasztóállomás rendelés a legkényelmesebb, legjobb megoldás az új munkaeszköz megvásárlásához. Ismerkedjen meg minőségi termékeinkkel!

Egyes szakembereknek szükségük van új forrasztóállomásokra, ugyanis a régi eszközeikkel már nem tudnak igazán hatékony, minőségi munkát végezni. A korszerű berendezés megvásárlása sokaknak okozhat némi nehézséget, mert nem igazán van kellő kapacitásuk arra, hogy üzleteket keressenek fel, és hosszasan válogassanak a kínálatban. Ennél rugalmasabb, egyszerűbb alternatívára van szükség a vásárlással kapcsolatban. Amennyiben Ön is szeretne kényelmesen, gyorsan hozzájutni új eszközéhez, válassza a forrasztóállomás rendelést!

A forrasztóállomás rendelésnek köszönhetően Ön egyszerűen, rövid időn belül beszerezheti az új munkaeszközét. Ez esetben rengeteg időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolhat meg, hiszen az utazásaira sem kell költenie. A forrasztóállomás rendelés a legkényelmesebb formája annak, hogy minél hamarabb lecserélhesse régi eszközét. Jóval több ideje maradhat a feladataira, így könnyedén lépést tarthat a követelményekkel. A forrasztóállomás rendelésekor nem kell nyitvatartáshoz igazodnia, sokkal rugalmasabb feltételeket biztosítunk a vásárláshoz, és még a sorban állás miatt sem bosszankodhat. Választékunkban modern, a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő eszközökkel találkozhat. Az új forrasztóállomással ismét gondtalanul, minőségi munkát végezhet. A kiválasztott termékeket rövid határidővel szállíttatjuk a vevőknek.

A forrasztóállomás rendeléssel csak jól járhat, válassza Ön is a könnyebb utat, és döntsön webshopunk mellett! Érdemes körbenézni a kínálatban, mert a forrasztóállomásokon kívül más, forrasztáshoz alkalmas eszközöket is kínálunk, így több mindent is lecserélhet műhelyében. Áraink kedvezőek, anyagi szempontból is megéri minket választani. Ha kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


A forrasztó pasztákról bővebben: mire érdemes odafigyelni velük kapcsolatban?


forrasztópáka

A forrasztó paszta nélkülözhetetlen a forrasztástechnika területéről, felhasználásával cink, nikkel, ezüst és réz elemek forraszthatók össze. Ahhoz, hogy az anyag felhasználható legyen a lejárati idejéig, bizonyos tényezőkre oda kell figyelni velük kapcsolatban, például a tárolásukra. Ha Ön elkerülné a plusz kiadást, és szeretne bővebbet megtudni arról, hogy mire érdemes figyelni a forrasztó pasztákkal kapcsolatban, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon erről!


A forrasztó pasztákat gyakran csomagolják fecskendőkbe vagy tubusokba. Ezeket függőlegesen szabad tárolni, úgy, hogy az adagolórészük lefelé nézzen. Amennyiben ez nem történik meg, és oldalt fektetve kerül be a szerszámos fiókba, ez esetben a dugattyú elmozdul a helyéről, ami miatt pedig levegő kerül a paszta anyagába. Nem csupán a pozícióra kell odafigyelni a helyes tároláskor, hanem a hőmérsékletre is. A legideálisabb tárolási hőmérséklet a 4 °C – 10 °C. Ennél magasabb értéknél a forrasztó paszták veszítenek minőségükből, és emiatt jóval hamarabb is mennek tönkre. Fontos, hogy a fagyasztást is kerülje, mert bizonyos forrasztó pasztáknak az extrém hideg sem tesz jót. Ha odafigyel a megfelelő tárolásra, nem érhetik kellemetlen meglepetések a termék kinyitásakor.


A kívánt viszkozitás elérésének és a páralecsapódás meggátolásának érdekében használja mindig szobahőmérsékleten a forrasztó pasztát! Ahhoz, hogy az anyag felmelegedjen, alap esetben legalább négy órára szükség van . Ha egyáltalán nincs lehetősége kivárni ezt az időt, a lezárt pasztát tegye langyos vizet tartalmazó edénybe, így hamarabb eléri a megfelelő hőmérsékletet. A fecskendőket elegendő tizenöt percig benne hagyni a vízben, a tubusoknak, tégelyeknek viszont ennél több időre, legalább 45 percre lesz szükségük. Felengedés után törölje meg a csomagolást, így elkerülheti, hogy víz érje az anyagot.

Amennyiben új forrasztó pasztára lenne szüksége, rendelje meg webáruházunkból a terméket! A minőséget és a kedvező árakat garantáljuk. Ha bővebb információkat szeretne megtudni az anyagokról, használatukról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!


Miért fontos, hogy minőségi forrasztópákát vásároljon?


forrasztópáka

A forrasztópáka nélkülözhetetlen eszköze a forrasztástechnikának. Manapság rengeteg kereskedésből be lehet szerezni, több márka is kínál különböző kialakítású, típusú forrasztópákákat, eltérő árkategóriában. Egyesek vásárláskor hajlamosak a megbízhatóság helyett a termék árát előtérbe helyezni: csak a legolcsóbb forrasztópákák jöhetnek szóba, azonban ezesetben megvan az esély arra, hogy a kedvező árú termék nem eléggé megbízható.


A feltűnően olcsó forrasztópáka több kockázatot is rejthet magában. Egyrészt hamar tönkremehet, emiatt pedig a vásárlást rövid időn belül meg kell ismételni, ez pedig plusz költséget jelent a szakembernek. Másrészt a hatékony munkavégzést is akadályozhatja, ami pedig a forrasztás minőségén ronthat.


Nem érdemes kockáztatni az eszköz vásárlásakor a minőség kárára. Egy megbízható forrasztópáka hosszú éveken át képes kiszolgálni a szakembereket a munkavégzésben. A kiváló minőségű eszközök fontos szerepet játszanak abban, hogy a forrasztástechnikai dolgozók a maximumot hozhassák ki magukból. A színvonalas forrasztópákáknál a legapróbb részletekre is odafigyelnek gyártáskor, például arra, hogy az eszköz markolata ne melegedjen túl, akkor sem, ha hosszú ideig kell dolgozni vele. Kiváló teljesítményűek és könnyű őket karbantartani, tisztítani, bármilyen forrasztástechnikai feladatot gyorsan, pontosan és hatékonyan el lehet végezni velük. A megbízható forrasztópákák nem okoznak kellemetlen meglepetéseket munkavégzéskor!

Mivel tisztában vagyunk a forrasztópákák kulcsfontosságú szerepével, választékunkban csakis megbízható és színvonalas termékeket talál. Eszközeinkkel kényelmesen dolgozhat, így pedig nem lesz nehéz jó munkát végeznie a különböző forrasztástechnikai feladatokkal kapcsolatban. Tekintse meg választékunkat, és válassza ki az igényeinek megfelelő eszközt! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a forrasztópákákról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!


Kezdjük az alapoktól: a forrasztástechnika eszközei


forrasztástechnika eszközei

A forrasztást is tanulni kell, ismereteket és tapasztalatot, gyakorlatot szerezni ahhoz, hogy valaki kiváló munkát tudjon végezni ezen a területen. A szakmai szempontból profik is az alapoktól indulnak és fokozatosan haladnak egyre feljebb afelé, hogy a legjobbat nyújtsák, ha forrasztásról van szó. Természetesen minden a felszerelésnél kezdődik, a forrasztástechnika eszközeinek is nagy szerepe van abban, hogy a munka milyen minőségben készül el. Fontos alaposan utánajárni, hogy mire van szükség és az egyes modellek, márkák között melyek azok, amik a céloknak megfelelnek. Egy kezdőnek még nincsen szüksége profi, drága és nagy teljesítményű forrasztástechnikai eszközökre és azoknak sem, akik otthon barkácsolnak, hobbi szinten forrasztanak vagy nem használnák rendszeresen a megvásárolt eszközöket.


Aki még csak most vág bele a forrasztásba, annak érdemes egy alap felszerelést összeállítani a forrasztástechnika legszükségesebb eszközeiből. Hol kezdje, mit válogasson össze ahhoz, hogy hiánytalan legyen a felszerelése? Az olyan alapvető eszközök, mint a forrasztóállomás és a forrasztópáka még önmagukban kevésnek bizonyulnak, szükség van melléjük egyéb kiegészítőkre, kellékekre is. Nem hiányozhatnak a forraszanyagok sem, ezek pár ezer forintért már beszerezhetőek az olcsóbb kategóriákból. Szükség lesz még a forrasztástechnika eszközei közül folyasztószerre is, ami a felületek tisztítását segíti. Forrasztás előtt kell alkalmazni ott, ahol a forrasztani kívánt felület szennyezett, hogy azt tökéletesen be tudja fogni a forraszanyag.


A szivacs sem maradhat ki a forrasztástechnika eszközei közül, mert ezzel tudjuk tisztán tartani a forrasztópáka hegyét, megszabadítani a felesleges anyagoktól. Előfordulhat, hogy túl sokat tettünk a forraszanyagból egy felületre, ezt ónszippantó pumpával lehet egyszerűen és hatékonyan eltávolítani.


Nagy választékban forgalmazunk különféle eszközöket, kellékeket a forrasztástechnikában, amiket kedvező áron tud megvásárolni webáruházunkból. Ha kérdése van termékeinkről, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén!


Mi a különbség a forrasztóállomás és a forrasztópáka között?


forrasztóállomás A forrasztástechnikában a forrasztóállomásnak és a forrasztópákának rendkívül fontos szerepe van, azonban a vevők gyakran összekeverik ezeket az eszközöket, és erre csak vásárláskor döbbennek rá. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy pontosan mit is takar a forrasztóállomás és a páka elnevezés, így legközelebb tudni fogja már, hogy valójában mire van szüksége.


A forrasztópáka és állomás között a legnagyobb különbség az, hogy a forrasztóállomás mindent összefoglal, amik a forrasztáshoz elengedhetetlenek: pákát, pákatartót, szivacsot, és hőfokszabályozó is található rajta. Ezzel szemben a forrasztópáka csak a pákát foglalja magába, ezért pedig olcsóbb árkategóriát is képvisel, mint a forrasztóállomás. Emiatt sokan külön próbálják megvásárolni a forrasztáshoz szükséges eszközöket, így a pákát is, de anyagilag ez nem éri meg, csak akkor, ha az tönkrement és pótolni kell.


Ha korszerűsítené munkaeszközét vagy kezdő szakemberként szeretné beszerezni felszerelését, tekintse meg forrasztóállomásaink kínálatát! Amennyiben kérdése lenne a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Vásároljon minőségi forraszanyagokat online!


forraszanyag A forrasztás két anyag összeillesztésének tartós és végleges módja. A hő hatására megolvadt anyagokat egymáshoz illesztik és oldhatatlan kötést hoznak létre. Az ehhez a tevékenységhez szükséges eszközökkel problémamentesen kivitelezhető a forrasztás. A szükséges eszközök között nemcsak a forrasztó berendezés szerepel, de legalább ugyanilyen fontos maga a forraszanyag is.


Nem lehet silány minőségű forraszanyagokkal próbálkozni, hiszen ennek a következménye az lehet, hogy az egész munkát ellehetetleníti. Hiába a megbízható forrasztó berendezés, hiába a gyakorlott kezelő, aki tudja, hogy mit csinál, ha nem jól teljesít a kiválasztott forraszanyag, akkor nem a tervezett színvonal fog megvalósulni.


A webáruházunkból minden alkalommal olyan forraszanyagokat tud vásárolni, amik az elvárt szintet képesek teljesíteni. Keressen fel minket bizalommal, amennyiben a forrasztással kapcsolatos feladatokat elsőosztályú forraszanyagokkal szeretné végezni, hogy csak egyszer kelljen vele foglalkozni!


Új forrasztógépre van szüksége? Szerezze be tőlünk!


forrasztógépek A forrasztógépeket rendkívül sok területen alkalmazzák a szakemberek a munkájukhoz, például a fémek összekötéséhez, keményforrasztáshoz vagy pedig kovácsoláshoz. Sokszor azonban már igencsak régi forrasztógépekkel dolgoznak, amik már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket és nem igazán lehet minőségi végeredményt biztosítani. Ha Ön is régi forrasztógéppel dolgozik, és inkább korszerűbb készülékre váltana, fedezze fel kínálatunkat!


A választékunkban megtalálhat forrasztógépek modern, megbízható berendezések, amikkel nem lesz kihívás minőségi munkát végezni. Ezek az eszközök a kor követelményeinek megfelelően kerültek legyártásra: sokkal egyszerűbb kezelni őket, ráadásul gyorsan lehet dolgozni velük, így a szakemberek jelentős időt és energiát takaríthatnak meg munka közben.


Válassza ki kínálatunkból azt a forrasztógépet, ami megfelel elvárásainak, majd rendelje meg! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Forrasztástechnikai eszközök megbízható forrásból!


forrasztástechnikai eszközök Forrasztás segítségével egy olyan oldhatatlan kötést hozhatunk létre két fém munkadarab között, ami vezeti az áramot. A kötőanyaVannak olyan dolgok, amiket csakis megbízható forrásból érdemes beszerezni, mert fontos, hogy a termékek megfeleljenek bizonyos elvárásoknak. Ebbe a csoportba tartoznak például a forrasztástechnikai eszközök is, amelyek, ha nem működnek rendeltetésszerűen, az hátráltatja a munkát.


A forrasztástechnikai eszközöket mindig úgy érdemes vásárolni, hogy ne az áruk legyen az elsődleges szempont. Természetesen ez is fontos, azonban a több olcsó termék idővel sokkal többe kerül, mintha egy valamivel drágább, de megbízható eszközt választunk. A forrasztástechnikai eszközök rendelésénél ezért elsősorban az ár-érték arányt érdemes figyelembe venni, valamint azt, hogy az adott cég milyen határidővel tudja biztosítani a szükséges termékeket.


Cégünk csak megbízható forrásból származó forrasztástechnikai eszközöket kínál, ráadásul kiváló ár-érték arányban! Forduljon hozzánk bizalommal, rendeljen, a megvásárolt termékek akár már 24 órán belül az Ön kezében lehetnek!


Amit a forrasztó ón használatáról tudni érdemes


forrasztó ónForrasztás segítségével egy olyan oldhatatlan kötést hozhatunk létre két fém munkadarab között, ami vezeti az áramot. A kötőanyag a forraszanyag, leggyakrabban a forrasztó ón, amit a forrasztópákával olvasztunk fel.


Fontos, hogy mielőtt nekikezdenénk a munkának, mindkét felületet alaposan tisztítsuk meg, különben a forrasztó ón nem fog rátapadni. Ehhez a legegyszerűbb, ha folyasztószert használunk. Létezik olyan forrasztó ón, ami tartalmaz forrasztószert is, tehát ha ilyet használunk, akkor nincs szükség előzetes tisztításra, mert ellátja ezt a feladatot. Csak olyan anyagokat szabad forrasztani, amiknek az olvadáspontja magasabb, mint 231,9°C, vagyis, mint a forrasztó ón olvadáspontja. A munka végeztével, miután kihűlt a páka, mindig tisztítsuk le, mert ha koszos marad, nem fog megfelelően működni!


Ha szüksége van forrasztó ónra, nálunk a legjobb helyen jár! Keressen fel minket bizalommal, termékeinket rövid időn belül házhoz szállítjuk Önnek, méghozzá kedvező áron!


Mire figyeljen a forrasztópáka használatakor?


forrasztópákák A forrasztópákák elengedhetetlen eszközöknek számítanak a forrasztástechnikában. Ahhoz, hogy a szakembereket hosszú éveken át kiszolgálják, bizonyos információkkal nem árt tisztában lenni a használatukkal kapcsolatban.


A forrasztópákákon a pákahegy felületének ónozottnak kell lennie, legalább egy réteg ónnal szükséges bevonni, így zökkenőmentes lesz a forrasztás folyamata. A forrasztópáka hegyét reszelni, köszörülni nem szabad, mert nagyon érzékenyen reagál a külső behatásokra. Ha mégis megsérülne, inkább cserélje ki egy teljesen új forrasztópákára.


Fontos, hogy bizonyos időközönként a forrasztópáka tisztítására is sor kerüljön. Az eszközre rátapadt nagy mennyiségű forraszanyag megakadályozza a páka rendeltetésszerű használatát, sőt, akár tönkre is teheti, ezért mihamarabb szivacsos tisztítást kell alkalmazni. Megkönnyítheti a dolgát azzal, ha minden egyes nagyobb munka után gondoskodik a forrasztópáka tisztításáról, így nem kockáztathatja meg, hogy a felgyülemlett forraszanyagtól tönkremenjen az eszköz.


Ha kérdései lennének a témával kapcsolatban vagy termékeinkről lenne szüksége bővebb információkra, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

A forrasztástechnika szükséges eszközei a forrasztás két típusához


forrasztástechnika eszközök A forrasztástechnika területén nem csak egy, hanem rögtön kétféle módszert is meg lehet különböztetni, ha ezt a diffúziós kötést szeretnénk alkalmazni. A forrasztás az oldhatatlan kötés létrehozásának egyik típusa, amit fém anyagok összekapcsolására használnak, de olvasztás nélkül.


A forrasztásnak két fajtájáról lehet beszélni, az egyik a lágy, a másik pedig a keményforrasztás. A lágyforrasztást az alacsony olvadáspontú fémeknél kell alkalmazni, illetve az elektromos és a kis szilárdságú mechanikai kötések létrehozásához is lehet használni. Forrasztástechnikai szempontból a lágy forrasztás szükséges eszközei közé tartozik a kis teljesítményű, elektromos fűtésű forrasztópáka, a gyanta és a forrasztó ón.


A keményforrasztás a magasabb olvadáspontú anyagoknál alkalmazható, ahol erősebb kötésre van szükség. A forrasztástechnika eszközei itt a tisztító- és folyósítószerek, valamint a gázzal működtethető forrasztóeszközök.


Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és rendeljen forrasztástechnikai eszközöket webáruházunkból!

Mire figyeljen forrasztópáka kiválasztásakor?


forrasztópáka Az egyik legfontosabb eszköz a forrasztástechnikában a forrasztópáka, ezért a kiválasztását nem lehet a véletlenre bízni. Ahhoz, hogy egy szakember a számára legideálisabb forrasztópákát lelhesse meg, bizonyos szempontokra kiemelt figyelmet kell fordítania a beszerzéskor.


A legfontosabb szempont a forrasztópáka kiválasztásakor az, hogy mire és milyen gyakran szeretné használni az eszközt. Ha csak hobbi szinten, néha-néha szükséges forrasztania, vagy még kezdő a forrasztásban, és szeretné elsajátítani a technikákat, akkor érdemes egy egyszerűbb, olcsóbb modellt választania. Ezek között könnyen találhat színvonalas, kényelmesen használható, kiváló alapanyagokból készült forrasztópákákat, amikkel az egyszerűbb forrasztási műveleteket könnyedén el lehet végezni. Ha pedig komolyabban foglalkozik a forrasztástechnikával, rutinosnak számít benne, és sokat kell használnia az eszközt, akkor ajánlott egy profibb forrasztópáka mellett döntenie.


Ha további kérdései lennének a forrasztópáka kiválasztásával kapcsolatban, vagy már tudja, hogy milyen eszközre van szüksége, és a kinézett terméket illetően lenne konkrét kérdése, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A forrasztástechnikai eszközök tulajdonságai is befolyásolják a munka minőségét!


Azok a szakemberek, akik forrasztástechnikával foglalkoznak, folyamatosan arra törekednek, hogy bővítsék és fejlesszék tudásukat, annak érdekében, hogy mindig maximumot nyújthassanak munkájuk során. Valójában nemcsak a szaktudás az, ami befolyásolja a végeredményt, hanem a forrasztástechnikai eszközök tulajdonságai is!


Ahhoz, hogy egy szakember száz százalékot tudjon nyújtani és a végeredmény precíz legyen, a forrasztástechnikai eszközök minőségére is oda kell figyelni. Elhasználódott, korszerűtlen munkaeszközökkel nem lehet magas színvonalat produkálni a forrasztástechnikában, ezért a tudás fejlesztése mellett az eszközpark cseréjéről sem feledkezhet meg a szakember.


Mivel számunkra is ismeretes az, hogy a forrasztástechnikai eszközök kedvező tulajdonságai fontos szerepet töltenek be a végeredményben, választékunkban csak valóban megbízható termékeket találhat, az eszközök megvásárlásával így mindig a maximumot nyújthatja.


Ha Önnek is szüksége van forrasztástechnikai eszközökre, fedezze fel választékunkat, amennyiben pedig a vásárlás előtt kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Forrasztástechnika: ár-érték arányban nálunk a legjobbat találja


Az elektronikai eszközök használatával lehetővé vált, hogy az olyan munkafolyamatokat, mint a forrasztás, hatékonyan és gyorsan el lehessen végezni. A forrasztástechnikában zömével ilyen eszközökre van szükség a tartós eredményekhez. Több márka képviselteti magát a piacon forrasztástechnikai termékeivel, de természetesen nem mindegyik ugyanolyan színvonalat képvisel, valamint az áruk is széles skálán mozoghat.


Érdemes hát olyan műszereket, eszközöket felkutatni, amik mindkét követelménynek eleget tudnak tenni: elsőosztályú színvonalat képviselnek, az áruk pedig ennek megfelelően korrekt, arányban van az értékükkel.


Forduljon hozzánk bizalommal és ismerje meg nagyszerű forrasztástechnikában használatos termékeinket! Ha olyan forrasztástechnikai eszközöket, forrasztóanyagokat, mérőműszereket, kéziszerszámokat vásárolna, amiket hosszú távon sem kell lecserélni, és amikért nem kell aránytalan árat fizetnie, válasszon minket!


Webáruházunkból kényelmesen megvásárolhatja, amire szüksége van. A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

A Kontakt Chemie spray megkönnyíti munkáját!

A Kontakt Chemie spray megkönnyíti munkáját! Mi a titkuk a Kontakt Chemie spray-knek? A termékek komoly vegyipari tapasztalattal rendelkező gyártók keze alól kerülnek ki, és rendkívül hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek.

Igen tiszta összetevőket tartalmaznak, a ballasztanyagok mértéke pedig minimális. A hajtógáz arányához mérten nagy mennyiségű töltőanyaggal rendelkeznek, illetve környezetbarát széndioxiddal működnek. Ezen kívül nagy koncentrációjú aktív hatóanyaggal bírnak, ezáltal csak elenyésző mennyiségben tartalmaznak adalékanyagokat, például oldószert.

Miért olyan fontos a Kontakt Chemie spray-hez használt anyagok tisztasága? Ha a kötések kezelésére szolgáló spray csak 1% nem kívánatos anyagot tartalmazna, azt még valószínűleg használat közben nem vennénk észre. Azonban egy idő után könnyen megtörténhet, hogy ezek a nem kívánatos anyagok oxidálódnak, és ennek következtében csökken a kötések élettartama.

Válassza Ön is a Kontakt Chemie spray-t, és dolgozzon rendkívüli precizitással! Ebben a kiváló minőségű kötést elősegítő spray-ben nem fog csalódni, rendelje meg Ön is, és tegye hatékonyabbá a munkát!A lágy-, illetve keményforrasztásról bővebben

A lágy-, illetve keményforrasztásról bővebben A forrasztás során két anyag között csak felületi kapcsolódás (diffúzió) jön létre. A forrasztáshoz minden esetben gondosan kell megválasztanunk a felhasznált anyagot attól függően, hogy lágy- vagy keményforrasztást szeretnénk alkalmazni.

Lágyforrasztás alatt a 450 C° alatti forrasztásokat értjük, melyekhez elegendő egy egyszerű forrasztópáka is. Az ilyen jellegű forrasztásokhoz általában a forrasztó ón vagy a különböző forrasztó rudak jelentenek megfelelő megoldást. Keményforrasztásról 500 C° felett beszélhetünk. Itt már helyet kapnak a szokványos forraszanyagok mellett a különböző oxigén-gáz keverékű forrasztó berendezések is.

A kettő eljárás közötti különbség a kötés ellenállásában keresendő. Ha egyszerű, kis fizikai igénybevételnek kitett anyagot forrasztunk, akkor a lágyforrasztást érdemes alkalmaznunk. Viszont, ha nagyobb ellenállású, masszívabb kötésű forrasztásra van szükségünk, a keményforrasztás lesz a jó választás.

Nálunk mindent megtalál, amire csak a különböző jellegű forrasztó munkálatok során szüksége lehet! Forduljon hozzánk bizalommal!Forrasztás, kizárólag minőségi termékekkel!

forrasztás Sok esetben, ha forrasztás kerül szóba, az emberek a hatalmas vasszerkezetek készítésére asszociálnak. Pedig a modern elektronikai vívmányok világában, a legtöbbször használt forrasztástechnikai eszközök a különböző elektromos elemeken kerülnek alkalmazásra. Ezek a sokszor nanométer pontossággal kialakított alkatrészek gondos precizitást és alaposságot igényelnek, így forrasztásuk sem történhet akármilyen forrasztó eszközzel.

Minőségi forrasztástechnikai eszközt találni bonyolult feladat, ha nem vagyunk tisztában a megkövetelt kialakítással. Ám cégünk megkönnyíti a döntést az Ön számára! Kínálatunkban ugyanis minden munkafolyamathoz speciálisan kialakított, egyedi és minőségi termékek találhatóak, melyek a tökéletes munka elvégzéséhez szükségesek!

Ne bízza Ön se a véletlenre, és válasszon forrasztástechnikai eszköz kínálatunkból, hogy a legaprólékosabb munkafolyamat is gördülékenyen folyhasson! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!A forrasztási elszívás jelentősége

forrasztás A forrasztáshoz hozzátartozik a füstök és gőzök keletkezése. Ezt a folyasztószer okozza, és nem csak az egészségre káros, hanem forrasztási elszívó hiányában egy esetleges munkavédelmi ellenőrzéskor jelentős bírságra is számíthatunk.

A folyasztószerből a forrasztási hő hatására egy úgynevezett kolofónium nevű anyag jut a levegőbe, ami irritálja a légzőszerveket, a nyálkahártyát, valamint szem- és bőrirritációt okoz. Hosszú távon károsítja a tüdőt és a légutakat. A munkáltatónak saját, cége és dolgozói érdekében is gondoskodnia kell forrasztási elszívóról.

Az elszívásra sok helyen használnak aktívszenes szűrővel kiegészített ventilátort. Ez azonban csak az esetek nagyon kis részében nyújt megfelelő védelmet: ha nagyobb területen kevés forrasztás zajlik egyszerre, megfelelő lehet, azonban nagyon oda kell figyelni az elhelyezésére, hogy hova fújja pontosan a levegőt!

Forduljon hozzánk bátran kérdéseivel, ha forrasztási elszívót szeretne vásárolni! Weller elszívók széles választékával várjuk!Forrasszon velünk!

Nem kell ahhoz maximalistának lenni, hogy tudjuk, érdemes mindenből a legkimagaslóbb minőséggel rendelkező terméket választani ahhoz, hogy aztán az azzal elvégzett munka eredménye is hasonlóképp kimagasló legyen.

Nincs ez másként a forrasztástechnika világában sem. A forrasztás tevékenysége megkívánja a szakértelmet és az anyagok ismeretét, nem kevésbé a megfelelő eszközök használatát. Ahhoz, hogy egy forrasztás valóban tartós maradjon, az anyagok, részletek esztétikusak legyenek és ne kelljen a munkafolyamatot megismételni, olyan berendezésekre, kiegészítőkre van szükség, melyek már bizonyítottak.

Webáruházunk pontosan ilyen forrasztástechnikai eszközöket kínál, minden, a munkájára igényes szakembernek. Keressen fel minket bizalommal, és vásárolja meg a forrasztó pákát, forrasztó pasztát az összes többi alkatrésszel, berendezéssel együtt, tőlünk! Nálunk nem csupán a minőség, de a gyorsaság is kulcsfontosságú, így ha tőlünk rendel, a terméket már 24 órán belül kézhez veheti!Forrasztási kisokos!

Forrasztástechnikai eszközA forrasztástechnika rendkívül hasznos tevékenység, hiszen segítségével fémek között oldhatatlan kötést készíthetünk.

Mikor forrasztunk, mindig egy olyan anyaggal dolgozunk, mely az alapanyagtól különbözik, és kisebb forráspontú - ezt forraszanyagnak hívjuk. Akkor forraszthatunk meg jól egy anyagot, a forrasztópáka segítségével, amikor a forraszanyag és az alapfém a forrasztás hőmérsékletén oldják egymást. Itt fontos megjegyezni, hogy a réz oldja az ezüstöt, így ezüstöt rézzel jól forraszthatunk, viszont az ezüst és a vas nem oldják egymást, ám mégis jól lehet velük dolgozni.

Forrasztástechnikai eszköz vásárlásán gondolkodik? Forrasztó rúdra, esetleg pasztára lenne szüksége? Nálunk ezeket mind megtalálja, sőt, mindent, amire csak a forrasztáshoz szüksége lehet!Amit a forrasztóanyagokról tudni érdemes

Forrasztástechnikai eszközA forrasztási folyamatnak számos kelléke van. A forrasztóanyagot napjainkban még túlnyomórészt az ón és ólom összetételű, esetleg kis mennyiségben rezet vagy ezüstöt is tartalmazó forrasztó ónok képviselik.

A forrasztó ónok hagyományos gyantát, vagy flexet tartalmaznak, kiadástól függően egy és öt közötti csatornában, melyek a forrasztási művelet elengedhetetlen kellékei. Elektronikai forrasztásokhoz a vékonyabb ónok is megfelelőek, azonban az üveglapok közötti folyamatos ónozáshoz már jóval vastagabb ónhuzalra van szükségünk.

Ugyan a híresztelések szerint az ipari felhasználásból száműzni fogják az ólom tartalmú forrasztó ónokat, a szakértők szerint a környezetvédelem jegyében ólom-mentesített, új ónok olvadáspontja magasabb lesz, ezért nagyobb teljesítményű forrasztó pákákra lesz szükség, ugyanazon forrasztási munkák elvégzéséhez.

Ám amíg ez bekövetkezik, ha Önnek is megbízható, minőségi forrasztástechnikai eszközökre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal és válogasson széles kínálatunkból!Mit érdemes tudni a folyasztószerekről?

Forrasztástechnikai eszközForrasztáskor szükség van úgynevezett folyató vagy folyasztószerre. Ennek két feladata van: az elsődleges, hogy a forrasztandó felületet megtisztítja a rárakódott szennyeződésektől, a másik fontos szerepe pedig a forrasztás helyének védelme a magas (forrasztás alatti) hőmérsékleten az oxidációtól.

A folyasztószer vásárlásakor azt kell tudnunk, hogy lágy vagy kemény forrasztáshoz szeretnénk-e majd használni, fontos ugyanis, hogy az olvadáspontja kisebb legyen, mint a forraszanyagé. A folyasztószer általában kloridvegyület, ami fémkloriddá alakítja a fémoxidokat. Lágyforrasztáskor a fémkloridok folyékonyak lesznek.

Lágyforrasztás esetén a legnépszerűbb folyasztószer a cink-klorid és az ammónium-klorid, ezeket a forrasztás után el kell távolítani. A keményforrasztáshoz általában bóraxot használunk.

A fenyőgyanta, vagyis kolofónium az elektromos forrasztáshoz kiváló, és a dezoxidáció miatt magától eltűnik, ezért nem kell külön foglalkoznunk vele.

Forrasztástechnikai eszközökre van szüksége? Forduljon hozzánk! Forrasztó rudak, forrasztó paszták és a folyasztószerek széles kínálatával várjuk!Érdekesség: a forrasztástechnika története

Forrasztástechnika A forrasztástechnika története egészen az ókorig nyúlik vissza. Nézzük meg ezt kicsit bővebben:Azóta óriási fejlődésen ment keresztül a lágy- és a keményforrasztás technikája. A kohászat tökéletesítésével sok új fémet és ötvözetet ismertek meg, és ezek forrasztóanyagként is kiválóan viselkedtek.

Forrasztástechnikával kapcsolatban keressen minket bizalommal!Hasznos tanácsok: A forrasztópáka tisztítása

Ha szeretné, hogy forrasztópákája minél hosszabb életű legyen, nagyon fontos, hogy eszközét rendszeresen megtisztítsa. Hogy hogyan? Az alábbiakban röviden összefoglaljuk:

Sokan a forrasztóvízre esküsznek, amely egyszerű cink-klorid oldat, házilag is előállítható, csak nagyfokú óvatosságot igényel. Egységnyi tömény sósavban annyi cinket fel kell oldani, míg az oldat telített nem lesz. Ebbe az anyagba mártva a forrasztópákát könnyedén megszabadulhatunk a szennyeződésektől, és az eszköz is hatékonyabb lesz.

Forrasztás közben érdemes egy kisebb szivacsot használni, amit benedvesítünk, majd egy határozott és gyors mozdulattal végighúzzuk rajta pákát. Vigyázat, nem szabad túl sokáig hozzáérinteni a hegyet, mert pont az ellenkező hatást fogjuk kiváltani, mint amit szeretnénk.

Előfordulhat, hogy az ón bevonat megkopik kissé, amely könnyen a pákahegy végét jelentheti. Ilyenkor érdemes friss gyantás ónnal befolyatni, majd az enyhén vizes szivacson lehúzni. Ha az ón a sokadik tisztításra sem marad meg a pákahegyen, javasoljuk a Kalmopyrin terápiát: a forrasztóhegyet bele kell nyomni az említett gyógyszer tablettába, miközben ónnal kenegetjük.

Forrasszon Ön is hatékonyan és biztonságosan, forrasztástechnikai eszközökért pedig bátran keressen fel minket!Hogy a gyártási folyamatok gördülékenyek lehessenek

Korunk fejlettségének egyik velejárója, hogy az elektronika egyre több területet hódit meg magának. A mai gépjárművek többségében már nagyobb arányban fedezhető fel elektronikai alkatrész, mint mechanikus. Ennek ugyan számtalan előnye létezik, ám előállításuk nem egyszerű feladat, fontos, hogy minőségi forrasztástechnikai eszközöket alkalmazzunk!

A gépjárműgyártásban egyre nagyobb szerepet játszó forrasztástechnikai eszközöknél létfontosságú, hogy megbízhatóan működjenek. Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik autóipari beszállítással kapcsolatban! Minőségi eszköz kínálatunk segíti a munkafolyamatok gördülékenyebbé tételét!

Ha Önnek is megbízható forrasztástechnikai eszközökre lenne szüksége, autóipari beszállítással, hogy az Ön által gyártott gépjármű alkatrészek kifogástalanok lehessenek, forduljon hozzánk bizalommal! Egyedülálló ajánlatokkal és széles kínálattal várjuk! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeink valamennyién!A forrasztásról kezdőknek

A forrasztáshoz első lépéseként szerezzük be a szükséges eszközöket, vagyis a forrasztópákát, forraszanyagot, szivacsot, amivel meg lehet tisztítani az eszközöket, illetve ónszippantó pumpát.


Minőségi eszközökkel hatékony munkát végezhet akár első alkalommal is. Forduljon hozzánk bizalommal, és vásárolja meg forrasztástechnikai eszközeit tőlünk!A forrasztástechnika otthon és az iparban

Férfiak ezrei számára a legkedvesebb időtöltések egyike, mikor bezárkózhatnak műhelyeikbe, garázsaikba, saját kis birodalmukba, ahol hosszú órákig barkácsolhatnak, fúrhatnak-faraghatnak, megbütykölhetik az autót, vagy létrehozhatnak valami egyedit, valamit, amit sajátjukénak érezhetnek. Az otthoni barkácsoláshoz is fontosak a legjobb minőségű szerszámok, forrasztópákák.


Ha olyan eszközökkel dolgozna, melyeket a nagyobb vállalatoknál, ipari létesítményeknél használnak, ha otthon is olyan minőséggel szeretne forrasztani, ahogy a szakma legjobbjai teszik, akkor nézzen szét kínáltunkban és vásároljon forrasztó ónt, forrasztó rudat! Ha szakértők munkájával fémjelzett forrasztástechnikai eszközök iránt érdeklődik, akkor nálunk jó helyen jár!


Webáruházunkban olyan minőségi forrasztópákák, forrasztóasztalok széles választéka várja, melyek nemcsak az otthoni, de még az ipari felhasználásrais kiválóan alkalmasak.


Bővebb információkért és ajánlatokért érdeklődjön elérhetőségeinek!Forrasztó ón használata a forrasztóiparban

Milyen teendőket kell mindenképpen elvégeznie, hogy precíz és jó vezetőképességű forrasztást kapjon eredményül?Először is nagyon fontos, hogy a fémrészeket megtisztítsa, melyet végezhet acélgyapjúval, vagy csiszolóval, de a zsíroldók és az alkoholok is kiválóan megtisztítják a fémet. Ahhoz, hogy a munkaasztal tiszta maradjon, fontos, hogy ne használjon túl sok ónt. A felesleges ón mennyiség rövidzárlatot is okozhat, ami a szerkezeti elemeket rendkívül károsítani tudja.


A forrasztó ón használatakor a forrasztópákát jól be kell ónozni, azaz a forrasztópáka hegyét kell bevonni vele. A túlmelegedés és a megégett ón hatására reveképződések alakulhatnak ki, amiket egy nedves szivaccsal érdemes eltávolítani.


A forrasztó ón használata általában kisebb installációk során javasolt, de vannak más alkalmazási területek is, ahol kiválóan szolgál a forrasztó ón alkalmazása.


Forrasztással kapcsolatos kérdéseivel, és kiváló minőségű forrasztástechnikai eszközökért forduljon hozzánk bizalommal!A forrasztás menete és a Weller pákahegy

A forrasztás megkezdéséhez különböző forrasztástechnikai eszközökre lesz szükségünk, elsősorban egy minőségi forrasztó pákára - ideális választás a Weller páka - és valamilyen forraszanyagra, amivel forrasztani szeretnénk. Emellett érdemes egy nedves szivacsot előkészíteni, a pákahegy munka közbeni tisztásához, valamint egy ónszippantó pumpára is szükségünk lehet, a felesleges forraszanyag eltávolításához.


A forrasztás megkezdéséhez fontos felmérnünk környezetünket, hiszen a folyamat igen tűzveszélyes, ezért távolítsunk el minden gyúlékony anyagot. Ezután jöhet a forrasztó páka bekapcsolása, melynek megfelelő hőmérsékletéről a pákahegy segítségével tájékozódhatunk: ha odaérintjük a forraszanyaghoz, és az megolvad, akkor elértük az ideális hőfokot. Ekkor kezdhetjük meg a forrasztást. Érdemes a pákahegyet gyakran ellenőrizni, ha esetleg túl sok forraszanyag kerül rá, tisztítsuk meg mielőbb!


Ha kiválóan működő, minőségi pákahegyet szeretne, rendeljen webshopunkról Weller pákahegyet, és élvezze a hatékony munkát termékünk segítségével!Elektronikai csipesz a precíz munkavégzéshez

Elektronikai csipesz a precíz munkavégzéshez Elektronikai szakterületen dolgozik, és szeretne mindig könnyed, gyors és precíz munkát végezni?


Az elektronikában nélkülözhetetlen a precíz munka, hogy minden pontosan a helyére kerüljön, és ezt az ember szabad kézzel nem feltétlenül tudja mindig megcsinálni. Sokszor a legapróbb helyekhez kell hozzáférni, és szakszerűen kezelni az alkatrészeket.


Az ilyen munkák során tehát elengedhetetlen egy elektronikai csipesz használata, mely egy kézzel is könnyen kezelhető. A legapróbb műveletek is elvégezhetők vele, a gyártástól a kisebb alkatrészek kezeléséig bármilyen tevékenység során hasznos társ a mindennap teendők ellátásában.


Az elektronikai csipesz megkönnyíti a munkát, és felgyorsítja a tempót! Termékeink között megtalálja az igényeinek megfelelő méretű és kivitelezésű darabot, mellyel a munka még hatékonyabban végezhető. Nézzen körül széles kínálatunkban, és rendeljen bátran elektronikai csipeszt is, illetve kérje bizalommal munkatársaink segítségét a választásban!Miért elengedhetetlen a forrasztási elszívók használata?

Miért elengedhetetlen a forrasztási elszívók használata? Forrasztási elszívókra szükségünk van, de, hogy kiderüljön, miért, először abba kell beleásnunk magunkat, hogy miért fontos maga a forrasztási füstelszívás.


A forrasztásnak sajnos velejárója a füstképződés. A folyasztószerek a tettesek elsősorban, ezek rendszerint veszélyes anyagok, amelyek további veszélyesebb elemeket bocsátanak a belélegezendő levegőbe - némely még kolofóniumot is, ami a foglalkozási asztma elsődleges okozója. A tüdő és a légutak mellett a nyálkahártyákat is megtámadhatják ezek az anyagok, de ugyan így okozhatnak különböző bőrirritációkat is.


Rendívül fontos tehát, hogy ezeket a káros részecskéket hatékonyan elszívjuk mind munkatársaink egészsége, mind pedig a munka gördülékenysége végett.

Ahhoz általában, hogy hatékonyan felvegyük a harcot, megfelelő szűrőberendezésekre is szükségünk lesz. Nem csak minőségi, aktív szenes szűrőt kell vásárolnunk, hanem egy részecskeszűrőt is.

Ha forrasztástechnikával foglalkozik, és szeretne hatékony, precíz elszívótechnikát kiépíteni munkahelyére, vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és együtt garantáltan megtaláljuk a megfelelő megoldást!Túl magas a forrasztóállomás ára? Nálunk nem!

Túl magas a forrasztóállomás ára? Nálunk nem! Akik forrasztástechnikával foglalkoznak, sajnos sokszor kerülnek abba a kellemetlen helyzetbe, hogy vagy sokat kell fizetniük egy termékért, vagy be kell érniük az ócskább minőséggel. Ám mi azon a véleményen vagyunk, hogy nem kell mindent túlárazni csak azért, mert kiváló kvalitású. Jó lenne, ha forrasztóállomás ára is elérhető lenne? Nézzen szét nálunk!


A forrasztóállomás ára esetében is odafigyeltünk arra, hogy az eszköz értékének arányában reális összeget szabjunk, így Önnek nem kell attól tartania, hogy feleslegesen túlárazott megoldásra költi a pénzét. Alapvetően fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink csak olyan termékekhez juthassanak hozzá nálunk, amikben nincs kivetni való, hiszen fontos számunkra ügyfeleink elégedettsége – ez a nálunk kapható forrasztóállomások ára és minősége kapcsán is nyomon követhető.


Keressen minket Ön is bizalommal ajánlatunkért, ha szeretne jól járni! Megéri termékeink közül rendelnie forrasztástechnikai eszközöket!Mi alapján döntsünk pákavásárlás előtt?

Mi alapján döntsünk pákavásárlás előtt? Silány minőségű forrasztópákával jelentősen megnehezítjük a dolgunkat, hiszen nem tudunk pontosan dolgozni vele, ezáltal pedig rengeteg plusz munkát teremtünk magunknak. Az áron kívül azonban van még néhány dolog, mellyel jobban megérthetjük, milyen is a minőségi forrasztópáka.Ha meggyőztük, hogy érdemes minőségi, precíz munkaeszközbe fektetnie, nézzen szét webáruházunkban, és ismerje meg JBC forrasztópáka készletünket, hiszen ezek a modellek minden elvárásnak eleget tesznek!Milyen eszközökre lesz szükségünk, ha forrasztástechnikával szeretnénk foglalkozni?

Milyen eszközökre lesz szükségünk, ha forrasztástechnikával szeretnénk foglalkozni? Bizonyos munkafolyamatok során elengedhetetlen, hogy rendelkezésünkre álljanak minőségi forrasztástechnikai eszközök, amelyek alkalmazásával megvalósíthatjuk a készülékek áramkörének működését.


Egy forrasztási munkafolyamathoz szükségünk lesz pákára, forrasztóanyagokra, emellett tanácsos egy kisebb szivacsot is beszerezni, ami a pákahegy tisztítását biztosítja. Az alkatrészlábak tisztításához ónszippantóra lesz szükségünk, továbbá, ha speciális technikát alkalmazunk, ehhez különböző forrasztókenőcsök is megvásárolhatók.


A forrasztástechnikai eszközök terén rendkívül széles kínálattal várnak a szaküzletek, így a saját anyagi kereteinkhez tudjuk igazítani megvásárlásukat. Értelemszerűen, ha csak néhány áramkört szeretnénk forrasztani, abban az esetben nem szükséges mélyen a zsebünkbe nyúlni, viszont, ha napi szintű használatról van szó, tanácsos jobban megvizsgálni a kínálatot, és valóban színvonalas termékek mellett dönteni.


Szerezze be nálunk forrasztástechnikai eszközeit, a minőséget garantáljuk!Weller forrasztóállomás: Ha a minőséget keresi

Weller forrasztóállomás: Ha a minőséget keresi A forrasztástechnika központi feladata két különálló anyag egybeforrasztása. Az anyagok felületét a megfelelő eszközzel, forrasztópákával megolvasztják, és oldhatatlan kötést hoznak létre. A forrasztás minőségi és tartós kivitelezéséhez, a forrasztópákához még különféle kiegészítők, forrasztórúd vagy forrasztóállomás is szükséges. Így a feladat, az anyagok összeforrasztása valóban tartósan kivitelezhető.


Keressen minket bizalommal, és vásároljon webáruházunkból a forrasztáshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket. Weller forrasztóállomás is megtalálható kínálatunkban, amivel a megfelelő energiát is előállíthatja a forrasztáshoz. Érdemes tudni, hogy a forrasztóállomást a forrasztópákával együtt gazdaságosabb megvásárolni. Nálunk mindkettőt talál, igényeinek, terveinek megfelelően.


Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és rendeljen Weller forrasztóállomást, valamint egyéb forrasztáshoz használt kellékeket is be tud szerezni webshopunkból!Tudnivalók a legfontosabb forrasztástechnikai eszközökről

Tudnivalók a legfontosabb forrasztástechnikai eszközökről A forrasztástechnika az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a gyártási folyamatok során, számtalan elektronikai berendezés és alkatrész e technikának köszönheti a működőképességét. Ahhoz, hogy a forrasztásokkal össze lehessen illeszteni különböző, kisebb alkatrészeket, elengedhetetlenek a forrasztástechnikai eszközök, amelyekből számtalan funkciójú, kialakítású szerszám áll a vásárlók rendelkezésére!


Ha az eszközök beszerzésén gondolkodik, először is ne feledkezzen meg a forrasztó pákáról, ami a legfontosabb szerszám a forrasztástechnika terén, hiszen az eszköz nélkül képtelenség felforrósítani a forraszanyagot, ami a kisebb alkatrészek egyesítéséért felel! Forrasztó pákákból a legtöbb szakember a hagyományos típust részesíti előnyben, de egyre többen használnak pisztoly formájú eszközöket is.


A forrasztó pákán kívül forrasztási elszívóra is szüksége lesz, ugyanis a forrasztástechnika során káros anyagok kerülnek a levegőbe, amelyek belélegezve komoly egészségügyi szövődményeket okozhatnak! Az elszívó használatával elkerülhetőek a komolyabb megbetegedések!


Kínálatunkban minden fontos eszközt megtalálhat a forrasztástechnikához! Vásároljon minőségi terméket választékunkból!A forrasztó rudakról bővebben

A forrasztó rudakról bővebben A forraszanyagokat már többször ismertettük, bemutattuk, hogy melyik milyen esetben használható. Azonban a forrasztó rudak egy kicsit speciálisabb felhasználásúak, ezért még kevés szót ejtettünk róluk. Most itt az idő, nézzük, mire jó a forrasztó rúd!


Az úgynevezett tömör forraszanyagokat a forraszkádak feltöltéséhez használják, illetve olyan forrasztás esetén, ahol a folyasztószer és a forraszanyag felvitele nem egyszerre történik. A tömör forraszoknak több formája létezik: a szemcsés a kitöltő anyag forraszkád feltöltése esetén, huzalt automatikus szintszabályozóval rendelkező forraszkádakhoz használunk, pálcát pedig kisméretű forraszfürdőhöz. A forrasztó rudat nagyobb forraszkádakhoz, vagy a függeszthető kivitelt automata adagolókhoz ajánljuk.


Keressen minket bizalommal forrasztó rudakkal kapcsolatban, minőségi termékek széles választékával várjuk! Nálunk minden forrasztástechnikai eszközt megtalál egy helyen, méghozzá kedvező áron, rövid szállítási határidővel!
A forrasztástechnika történetéről röviden

A forrasztástechnika történetéről röviden A forrasztástechnika története hallatán az emberek többsége nagy valószínűséggel a 20. századra asszociál. Meglepő, de a forrasztástechnika az ókor óta jelen van az emberiség történetében!


A forrasztástechnika legrégebbi régészeti leletei körülbelül a Kr.e. 5. századból valók. A régészek olyan tálakat és vázákat találtak ebből a korszakból, amelyeken forrasztás nyomait vélték felfedezni, a későbbi korok leleteiben pedig már nem csak egyszerűbb alapanyagú tárgyakat, hanem réz és bronz eszközöket is találtak, amik szintén a forrasztátechnikának köszönhetően voltak összeillesztve. A technikát főleg az egyiptomiak és a görögök alkalmazták előszeretettel.


Természetesen a forrasztástechnika mára jóval egyszerűbbé és korszerűbbé vált. A változás főleg az elektromosság felfedezése után állt be, ekkor fejlesztették ki a technika alkalmazásához nélkülözhetetlen forrasztópákákat is.


Ha Ön is rendszeresen foglalkozik forrasztástechnikával, szerezze be a szükséges eszközöket választékunkból!
Enélkül nincs forrasztás: forrasztó rúd

Enélkül nincs forrasztás: forrasztó rúd Forrasztáshoz szeretne eszközöket vásárolni? Keressen minket bizalommal, hiszen nálunk megteheti, méghozzá nem is akármilyen feltételekkel! Mi az, amit Önnek és a többi ügyfelünknek kínálunk? Kiváló minőségű, válogatott hozzávalókat a forrasztáshoz! Különböző kategóriákban keresgélhet és vásárolhat kínálatunkból!


Forrasztó rúdra van szüksége? Nálunk garantáltan talál olyan terméket, ami nemcsak a tetszését nyeri el, de az igényeit is tökéletesen kiszolgálja, mindezt pedig kedvező áron vásárolhatja meg webshopunkból! Az általunk eladásra kínált forrasztó rudak két típusba sorolhatóak, ennek megfelelően rendelhet webshopunkból ólom tartalmú vagy pedig ólommentes forrasztó rudat is. Mi alapján lehet eldönteni, illetve kiválasztani, hogy milyen típusú forrasztó rúdra van szükség?


A forrasztó rúd ahhoz szükséges, hogy a forrasztandó felületet összeolvasszuk, szilárd kötést hozzunk létre azzal, hogy a rudat felhasználjuk. Az ólom tartalmú forrasztó rudat akkor érdemes választani, ha erősebb kötést szeretnénk létrehozni, míg az ólommentes gyengébb kötéshez is jó.


Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és válasszon forrasztó rudat!
Milyen tényező befolyásolja a forrasztóállomások árát?

Milyen tényező befolyásolja a forrasztóállomások árát? A forrasztóállomások elektronikus hőmérsékletszabályozóval ellátott és cserélhető hegyű forrasztópákával felszerelt berendezések. A népszerűségüket annak köszönhetik, hogy hőmérsékletszabályozóval és olyan beállítási lehetőségekkel rendelkeznek, amelyekkel teljesen az egyéni igényekhez szabható a forrasztási munkamenet. Mivel különböző típusokban kaphatóak, ezért a vevők különböző forrasztóállomás árakkal is találkozhatnak, de nagyon egyszerű kikövetkeztetni, hogy azt mik befolyásolják.


A forrasztóállomások árát értelemszerűen a speciális beállítási lehetőségek befolyásolják, vagyis minél összetettebb és sokoldalúbb egy berendezés, annál többe kerül. Ilyen esetben érdemes megfontolni, hogy valóban szükség van-e ennyire részletes beállításokra a munkához, hiszen az egyszerű, otthoni feladatokhoz egy kevesebb beállítással rendelkező berendezés is megteszi.


Ha további információkra lenne szüksége a forrasztóállomások árát, illetve kialakítását illetően, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
Új forrasztástechnikai eszközök gyorsan és egyszerűen

Új forrasztástechnikai eszközök gyorsan és egyszerűen Sajnos minden eszközzel, berendezéssel előfordulhat, hogy meghibásodik, és használhatatlanná válik. Szerencsés esetben javítható a hiba, azonban ha éppen egy sürgős munka kellős közepén történik mindez, akkor az adott eseten sajnos nem segít, ha egy hét múlva meg tudjuk javíttatni az eszközt. A forrasztástechnikai eszközökkel ugyanúgy előfordulhat meghibásodás, mint bármi mással. Azonban ilyenkor nem kell kétségbeesni, hiszen cégünk mindent nagyon rövid idő alatt tud Önnek biztosítani!


A nálunk megrendelt forrasztástechnikai eszközöket rövid időn belül kiszállítjuk, így nem kell idő, és ez által bevételkieséssel számolnia. Egy új eszköz vásárlása természetesen akkor sem pénzkidobás, ha az eredeti még megjavítható, ugyanis bármikor előfordulhat egy ugyanilyen szituáció, amikor jól jön majd a tartalék.


Berendezései cserbenhagyták, és sürgősen szüksége van valamilyen forrasztástechnikai eszközre? Vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, és már indítjuk is a szállítást!
Milyen tényezők befolyásolják a folyasztószer árát?

Milyen tényezők befolyásolják a folyasztószer árát? A forrasztástechnikai munkák egyik nélkülözhetetlen tényezői a folyasztószerek, amelyeket különböző árkategóriákban szerezhetnek be a vásárlók. Sokaknak ez fel szokott tűnni, és érdeklődéssel fordulnak afelé, hogy megtudják, miért is kerül annyiba a megvásárolni kívánt folyasztószer.


A folyasztószerek árát elsősorban a mennyiségük határozza meg. Értelemszerűen minél nagyobb kiszerelésre van szükség, annál mélyebben kell a termék megvásárlásához a pénztárcába nyúlni, ugyanakkor ez befektetés is, hiszen a nagyobb mennyiség sokkal hosszabb ideig kitart. A mennyiség mellett a folyasztószerek árát az összetételük is meghatározza. Léteznek olyan termékek, amelyek zselés állagúak, ezekért némiképp többet kell fizetniük a vevőknek, azonban az ilyen folyasztószerekre csak akkor van szükség, ha például a vásárló alkatrészgyártáshoz szeretné felhasználni a forrasztási alapanyagot.

Ha további információkra van szüksége a folyasztószerek árát illetően, vagy szeretné megvásárolni kínálatunkból, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!
A Kapton szalagról és használatáról bővebben

A Kapton szalagról és használatáról bővebben Forrasztás során nemcsak a forrasztópákára van szükség, de néhány kiegészítőre is. Attól függően, hogy mit szeretnénk forrasztani, soha ne feledkezzünk meg a védőfelszerelésről, illetve az olyan eszközökről sem, amik segítségével a forrasztandó terület környékét megóvhatjuk a sérülésektől. Ilyen hasznos eszköz a Kapton szalag is.


A Kapton szalag többféle méretben, illetve szélességben kapható, fémes színű szalagtekercs. A Kapton szalag hőálló, amire szükség is van, mert a magas hőmérsékletnek, a forrasztópáka hőjének kell ellenállnia. Ez a hőálló szalag tehát védelmi funkciót lát el.

Használata egyszerű, mert csak le kell vele ragasztani azokat a felületeket, vagy alkatrészeket, amiket meg szeretnénk óvni a magas hőmérséklettől. Amikor forrasztunk, a hő óhatatlanul is érinti a túl közeli alkatrészeket, például egy nyák esetében, a szalaggal azonban ki tudjuk maszkolni a kritikus területeket. A Kapton szalag jól szigetel, magas a hőállósága, öntapadó, emiatt az ipar számos területén alkalmazzák.

Ha érdeklődik termékünk iránt, keressen minket elérhetőségeinken bővebb tájékoztatásért!Tönkrement, elfogyott? Forrasztástechnikai eszközök széles kínálatával várjuk!

Tönkrement, elfogyott? Forrasztástechnikai eszközök széles kínálatával várjuk! Azok a szakemberek, akik nap, mint nap forrasztástechnikával foglalkoznak, tisztában vannak azzal, hogy a zökkenőmentes, igényes munkavégzéshez számos forrasztástechnikai eszközre van szükség. Azonban, mint minden más szerszám, úgy a forrasztó pákák is tönkremehetnek vagy elfogyhat a folyasztószer. Ha Önnek bármelyik forrasztástechnikai eszközre szüksége lenne, fedezze fel kínálatunkat!


A forrasztástechnikai eszközök terén megbízható termékeket találhat, amelyek a korszerű gyártási körülményeknek és a minőségi alapanyagoknak köszönhetik pozitív tulajdonságaikat, így, ha termékeinket választja, nemcsak zökkenőmentes lesz a munkavégzés, hanem a kész produktumok is tökéletesek lesznek. Bizonyos kellékekből, melyeket gyakran használ és fogyóeszközöknek számítnak, érdemes nagyobb mennyiséget beszereznie, így nem akaszthatja meg a munkát a készlethiány sem.

Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a forrasztástechnikai eszközökkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!
Az elektronikai csipesszel könnyebb a munka!

Az elektronikai csipesszel könnyebb a munka! Az emberi kéz csodás dolgok megalkotására képes, de van, amit csak szerszámok segítségével tud elkészíteni. A műszaki dolgok összeszerelése az olyan praktikus eszközök nélkül lehetetlen lenne, mint amilyen az elektronikai csipesz.


Az elektronikai csipesz használatával a kéz ügyesebben, hatékonyabban, gyorsabban tudja a feladatait végezni, de védelmet is élvez. Az elektronikai csipesz anyaga antibakteriális, saválló, és a rozsdának is ellenáll. A tervezők arra is gondoltak, hogy az elektronikai csipesszel dolgozóknak a szemét is óvják, így a szerszámnak matt felületet adtak, ami ennek köszönhetően nem vakít, hiszen nem tükrözi vissza a fényt.

Az elektronikai csipesz minden olyan tevékenységhez kiváló választás, ahol vékony, apró dolgokat, például huzalokat, csavarokat kell megfogni, vagy felemelni. A kisméretű alkatrészek mellett a nehezen elérhető helyekre is el lehet vele jutni, ahová az ujjak nem férnek be, vagy nem biztonságos az érintésük.


Keresse fel bizalommal webáruházunkat, és válogasson az elektronikus csipeszek széles kínálatából! Dolgozzon hatékonyan és biztonságosan egyszerre, ellenőrzött körülmények között! Amennyiben kérdése van a termékeinkről, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!
ELG Electronic Kft. +36 1 789 01 11 info@elgelectronic.hu Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással. Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk! logo 1043 Budapest, Dugonics u. 11.