Telefon:+36 1 789 01 11
E-mail:info@elgelectronic.hu
Menü

TELEFON: (1) 789 01 11


Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással.
Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk!

Weller

Világhírű gyártó több, mint ötven év a a piacon

JBC

Kulcs a sikeres kézi forrasztáshoz

ERSA

Forrasztási megoldások mindent egy kézből

Hakko

Több mint ötven éves Japán gyártó

Quick

Az egyik piacvezető Kínai gyártó

Plato

A világ egyik legnagyobb pákahegy gyártója, a legnépszerűbb forrasztó pákákhoz.

Bofa

The world leader in fume extraction technology


Forrasztó ón webshop, amellyel könnyű az anyagbeszerzés

Forrasztó ón webshopForrasztó ón webshop, amellyel nagyon könnyű az alapanyag beszerzés. Az online vásárlásnak köszönhetően nem kell a munkát megszakítani!

A forrasztó ón nagyon sok szakember munkájához nélkülözhetetlen alapanyag, ami egyúttal fogyóeszköznek is számít. Bizonyos időszakokban igen hamar felhasználásra kerülhet a beszerzett alapanyag, aminek pótlásáról folyamatosan gondoskodni kell. A személyes vásárlás egyeseknek nem igazán nyújt ideális megoldást, ugyanis így félbe kell hagyni a munkát, ami sok esetben komoly hátrányt is eredményezhet, főleg határidős megbízásoknál. Rengeteg időt, energiát felemészthet az utazás, üzletek felkeresése, ezután pedig már nagyon nehéz folytatni a feladatok elvégzését, és minőségi végeredményt biztosítani. Amennyiben Ön szeretne könnyebb opciót találni a beszerzéshez azért, hogy mindezen kellemetlenségeket elkerülje, ajánljuk figyelmébe forrasztó ón webshopunkat!

Forrasztó ón webshopunk igazán praktikus és kényelmes alternatívát kínál az alapanyag vásárláshoz a szakembereknek. Végre sehova sem kell utaznia ahhoz, hogy tudja pótolni a kifogyott készleteket. Forrasztó ón webshopunk által a vásárlás nem mehet a munka rovására. Egyszerűen, bárhonnan, bármikor, akár a műhelyéből is leadhatja a rendelését, így hamar folytathatja a feladatait. Forrasztó ón webshopunk házhoz küldi az anyagokat, ezzel pedig sok időt, energiát, és nem utolsó sorban pénzt tud majd spórolni. Természetesen nem csupán a kényelmes vásárlási lehetőségéért érdemes minket választani, hanem azért is, mert igazán minőségi termékeket kínálunk. A forrasztó ónok megfelelnek a szakmai követelményekkel, amelyekkel igazán kifogástalan munkát végezhetnek a szakemberek.

Forrasztó ón webshopunk okos választás a vásárlással kapcsolatban, legyen a vevőnk, és jusson hozzá kiváló alapanyagokhoz egyszerűen és időtakarékosan! Érdemes körbenézni a kínálatban, ahol nagyon sok más hasznos eszközt is találhat a munkájához. Ha kérdezni szeretne, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk az érdeklődőknek.

Weller forraszanyagok kedvező feltételekkel!

Weller forraszanyagokWeller forraszanyagok megbízható webáruházból, kedvező áron, gyors kiszállítással! Forduljon hozzánk Ön is, és dolgozzon a legjobb alapanyagokkal!

Aki forrasztással foglalkozik, tudja, hogy mennyire sok múlik a felhasznált anyagokon és az eszközökön. Nem “csak” az eredmény minőségét befolyásolják, hanem a munkavégzést is: jó minőségű anyagokkal, illetve korszerű eszközökkel könnyebben és gyorsabban lehet dolgozni, a forrasztás pedig szebb és tartósabb lesz. Szerencsére senkinek nem kell kompromisszumot kötnie silány minőségű anyagokkal, ugyanis webáruházunkban a méltán híres Weller forraszanyagok folyamatosan elérhetőek.

Weller forraszanyagokat előszeretettel használják a cégek a professzionális forrasztás területén, ugyanis megbízható eredményt adnak és a használatuk is könnyű. Fontos azonban, hogy a beszerzésükhöz találjunk egy olyan, megbízható forrást, ahol mindig rendelkezésre állnak, nem kell heteket várni a beérkezésükre, így nem kell a hiányzó alapanyagok miatt leállítani a munkát. Amennyiben Ön éppen ilyen után kutat, a legjobb helyen jár! Cégünk régóta forgalmazza a Weller forraszanyagokat, így nagy tapasztalattal rendelkezünk velük kapcsolatban és bátran ajánljuk őket professzionális forrasztásokhoz, minden ipari területre. Webáruházunkban széles választék található belőlük, így biztos lehet benne, hogy Ön is könnyen ki tudja majd választani a megfelelőt. Kedvező árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, és kiemelt figyelmet fordítunk a gyors kiszállításra, hiszen tudjuk, hogy az idő pénz! Honlapunkon néhány kattintással megrendelheti a Weller forraszanyagokat, és rövid időn belül már el is tudja majd kezdeni velük a munkát.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Weller forraszanyagok iránt, ne habozzon, nézzen körül webshopunkban! Rendeljen tőlünk kedvére kiváló minőségű alapanyagokat és eszközöket ipari forrasztáshoz, használja ki kedvező ajánlatainkat! Ha pedig további kérdése merült fel termékeinkkel kapcsolatban vagy segítségre van szüksége a rendelés lebonyolításához, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Forrasz anyag rendelés webshopból!

Forrasz anyagForrasz anyag rendelés online áruházunkból. Vásároljon kényelmesen minőségi terméket, pótolja egyszerűen a kifogyott készleteit!


A forrasz anyagok nélkülözhetetlenek a forrasztástechnológiából, folyamatosan szükség van rájuk, hiszen csak a felhasználásukkal lehet elvégezni a különböző forrasztási feladatokat. Egyes szakembereknek rendszeresen foglalkozniuk kell az alapanyagok beszerzésével, azonban ez a munka mellett gyakran komoly kihívásokat jelenthet. Nem mindenki tud igazodni az üzletek nyitvatartási idejéhez, nem ritka, hogy egyesek jóval később érnének oda a bolthoz, így több nap is eltelhet, mire a szakember hozzájut a fontos munkaeszközéhez. Így nem lehet teljesíteni a feladatokat, maximumot nyújtani a munkában. Amennyiben Ön szeretné gördülékenyebbé, kényelmesebbé tenni a forrasz anyagok beszerzését, válassza webshopunkat a vásárláshoz!


Online áruházunkkal végre sokkal egyszerűbb, kényelmesebb a forrasz anyagok megvásárlása. Itt nem kell nyitvatartási időhöz igazodni, sorban állni, a kiválasztott alapanyagokat gyorsan és könnyedén beszerezheti. Bárhonnan, bármikor leadhatja a rendelését a kiválasztott tételekre, sehova sem kell utaznia ahhoz, hogy pótolja a kifogyott készleteit. A forrasz anyagokat házhoz visszük, a megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük.


Nem csupán a kényelmes vásárlási lehetőségért érdemes minket választani, hanem azért is, meg a legkiválóbb minőségű alapanyagokat kínáljuk a forrasztástechnológiai feladatok elvégzéséhez. A megbízható forrásból származó forrasz anyagok felhasználása ezen a területen elengedhetetlen szempont. Termékeink minőségére különösen nagy gondot fordítunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz velük.Ismerkedjen meg forrasz anyagainkkal, és rendelje meg az igényeinek megfelelő termékeket! Áraink kedvezőek, anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha bővebb információkra lenne szüksége az alapanyagokról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
ELG Electronic Kft. +36 1 789 01 11 info@elgelectronic.hu Forrasztástechnikai eszközök 24 órán belüli szállítással. Mások még pakolnak, mi már Önnél vagyunk! logo 1043 Budapest, Dugonics u. 11.